07 / 05 / 2024

Macit Haldız haldız inşaat

Macit Haldız haldız inşaat

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız kimdir? Macit Haldız bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Macit Haldız kimdir?

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız kimdir? Macit Haldız bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Macit Haldız'dan yeni şirket!

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, gayrimenkul sektöründe yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Macit Haldız bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 12 milyon 821 bin 250 TL sermaye bedeli ile Macit Haldız tarafından kuruldu. 

Haldız Grup Ankara satış ofisi!

Haldız Grup Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Haldız Grup tarafından hayata geçirilen proje 500 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip. 

Haldız Grup Ankara projesi geliyor!

Mimarisi ile dikkat çeken Haldız Grup Ankara projesi 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Haldız İnşaat Transform Fikirtepe fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen Transform Fikirtepe projesi 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden oluşuyor. Haldız İnşaat Transform Fikirtepe fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor.

Macit Haldız: Önceliğimiz ekonomik istikrarın devam etmesi!

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, "Bizim öncelikli temennimiz ekonomik istikrarın devam etmesidir. Bu süreçten dolayı çok mutluyum. Şirketlerimiz ile büyümeye devam ediyoruz fakat bu başarı bizim değil Türkiye'mizin başarısıdır" dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

Haldız İnşaat Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesinde!

TOBB, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketini açıkladı. Haldız İnşaat gibi tanınmış şirketlerin de olduğu Kocaeli'nden de 8 firma bu listede yer aldı.

Macit Haldız yeni şirket kurdu!

Not Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Macit Haldız tarafından kuruldu.

Kocaeli Haldız İş Merkezi yeniden inşa edilecek!

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Güngör Arslan bugünkü yazısında Kocaeli Haldız İş Merkezi'nin yıkılacağından bahsetti. İşte Güngör Arslan'ın o yazısı...

Macit Haldız haldız inşaat Haberi

Macit Haldız haldız inşaat

Macit Haldız, 1959 yılında Trabzon´un Arsin ilçesinde Veli ve Emine çiftinin 7. çocukları olarak dünyaya geldi. 1979 yılında inşaat sektörü ile ticaret hayatına atıldı.

Macit Haldız halen 11 şirket ve 6 sektörde (İnşaat, Enerji, Gayrimenkul, Otomotiv, Sigorta, Medya) faaliyet gösteren Haldız Grup’un yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Haldız Grup

Haldız Grup; her geçen gün yönetim yapısını güçlendiren, iş gücü potansiyelini arttıran, verimlilik ve rekabet gücünü yükselten, teknolojiyi ihtiyaç duyulan her alanda maksimum düzeyde kullanan, kalitesini ISO 9001:2000 kalite sertifikaları ile destekleyen, etik değerlere saygılı ve saygın, bölgenin hızla  büyüyen ve geleceğe dair erişilebilir planları olan bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda hizmet verdiği sektörleri geliştiren bir yapıdır.

Haldız Grup; bölgenin adından söz ettiren kurumlarından olup ülkemizin bir çok iline yayılan perakende...