18 / 07 / 2024

Macro

Macro

Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Atatürk Havalimanı ve fuar alanlarına yakınlığı nedeniyle son dönemde birçok otel zinciri bölgede yatırım yapmaya başladı.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

Hazır yemek olayını baştan yazan Macro Center’ın nefis el yapımı ürünleri 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sürekli haraketli olan şehir hayatında maalesef yemek yapmak için geniş vakit aralıkları bulamıyoruz. Ama öğünlerimizi sağlıklı da geçirmek istiyoruz. Işte çözüm. Macro Center 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Macro Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macro Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Melih Yaman tarafından kuruldu. 

Macro Taahhüt Makina İnşaat Pazarlama Tedarik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macro Taahhüt Makina İnşaat Pazarlama Tedarik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karoğlu tarafından kuruldu.

Macro'nun İstanbul dışında da otel projeleri var!

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Macro Ayakkabı ve Otelcilik işlerini büyütüyor!

MACRO Ayakkabı ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu, hem ayakkabı üreticisi bir sanayici hem de gayrimenkul yatırımcısı olarak işlerini büyütüyor.

Clarion Hotel Mahmutbey kapılarını açtı!

İstanbul'da iş dünyasına hizmet verecek bir otel daha kapılarını açtı. Piyasada Scooter markasıyla bilinen Macro A.Ş.'nin yatırımı olan beş yıldızlı tesis, Mahmutbey'de TEM Otoyolu'yla Basın Ekspres Yolu'nun kesiştiği noktada bulunuyor.

Macro Otelcilik'in Basın Ekspres'teki oteli Eylül'de açılacak!

İstanbul 1990’lı yıllardan sonra medya kuruluşlarının ağırlıklı olarak yer aldığı Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Macro Ayakkabı Otelcilik'in Basın Ekspres Yolu üzerindeki 5 yıldızlı otel inşaatı bitmek üzere..

Macro'nun Basın Ekspres Yolu'ndaki oteli Eylül'de hizmete girecek!

Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Atatürk Havalimanı ve fuar alanlarına yakınlığı nedeniyle son dönemde birçok otel zinciri bölgede yatırım yapmaya başladı.

Akbatı AVM Macro’nun Adı Lembeh Sualtı Fotoğrafları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor!

Macro’nun Adı Lembeh Sualtı Fotoğrafları Sergisi’ne ev sahipliği yapan Akbatı, WWF-Türkiye işbirliğiyle nesli tehlike altındaki 40 deniz canlısını sahiplendi. Sergi, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle 28 Şubat tarihine kadar uzatıldı.

Macro Ayakkabıcılık Quantum International otelini 2015'te hizmete açacak!

Macro Ayakkabıcılık tarafından inşa edilen 500 yataklı beş yıldızlı Quantum International otelin 2015'te hizmete girmesi planlanıyor. Holiday Inn oteli'nin hemen arkasındaki otelin inşaatına yaklaşık üç yıl önce başlanmıştı...

Macro Ayakkabı, İstanbul'da 5 yıldızlı iş oteli inşa ediyor

Scooter marka ayakkabılarıyla Türkiye'de ve dünyada isim yapan Macro Ayakkabı, İstanbul'da 5 yıldızlı iş oteli inşa ediyor

Macro Haberi

Macro

Ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren Macro Ayakkabı Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ de bu bölgede otel yatırımcı şirketlerden biri. Basın Ekspres Yolu üzerindeki 5 yıldızlı otel inşaatının bitme aşamasına geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu,oteli eylül ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi. Şerafettinoğlu, geleceğin sektörünün hizmet sektörü olduğunu ve İstanbul'da da otelcilikte büyük açık olduğunu görerek, sektöre yatırım yapmaya karar verdiklerini kaydetti. 



Şerafettinoğlu, otel projesini başlattıklarında bölgede hemen hemen otel olmadığını, sonradan çok sayıda otel açıldığını belirterek, şu bilgileri verdi: "30 civarında otelin olacağı konuşuluyor.Biz altyapımızı turistten çok iş gezileri ve toplantılar için hazırladık. Açılacak 30 otel içinde bizim standardımızdaki otel sayısı 5'i...