25 / 07 / 2024

Macunköy Tesislerinde ağaç kesimleri

Macunköy Tesislerinde ağaç kesimleri

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü.

Dedeman'dan Y kuşağına özel otel geliyor!

Bünyesindeki Dedeman ve Park Dedeman markalarıyla hizmet veren Dedeman Grubu, lüks otellere gereğinden fazla para ödemek istemeyen Y kuşağına göre yeni marka hazırladı.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ'nin çalışma esasları belirlendi!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ, faaliyet alanı kapsamında her türlü ticari ve finansal faaliyetleri yapabilecek, yerli ve yabancı ortaklıklar kurabilecek, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla çeşitli iş birlikleri gerçekleştirebilecek.

Suriye İdlib'te yaşam köyü inşa ediliyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katar yardım kuruluşu Raf'ın işbirliğiyle Suriye'nin İdlib kentinde "yaşam köyü" inşa ediyor.

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası 15 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 15.00’de açılacak.

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Cevdet Yeşilova Şube Müdürlüğü'nde 120 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Serhat Abir Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda büyük aşama kaydedildi!

Gölcük Belediyesi´nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi´nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını çalışmalar hız kazandı.

İşte İstanbul'da bu yıl açılacak mekanlar!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Çağdaş Ertuna bugünkü yazısında İstanbul'da bu yıl açılacak mekanları listeledi. İşte Çağdaş Ertuna'nın o yazısı...

Jardin Eden Çeşme ile şirin bir köy inşa edilecek!

PANA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Pana Yapı, Çeşme’de yeni bir konut projesine başladı.‘Jardin Eden Çeşme’ ile altyapısı modern, şirin bir köy inşa edilmesi planlanıyor.

Kırmızı Beyaz'ın ilk mağazası İçerenköy'de açıldı!

A Milli Futbol Takımı'nın lisanslı ürünlerinin satılacağı mağazaların ilki CarrefourSA tarafından İçerenköy'de açıldı. Mağazanın açılış törenine TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, milli takımın eski futbolcu ve hakemleri katıldı.

İskenderun'daki gemi şeklindeki fakülte binası bu yıl açıyor!

İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ateş, 17 bin metrekare kapalı alana sahip 'Gemi' şeklindeki fakülte binasının tamamlandığını ve bu yıl açılacağını söyledi.

SDU'ye Sivil Havacılık Yüksekokulu açılacak!

Isparta'nın 'Sivil Havacılık Üssü' ideali için bir donanım daha eklendi. Bakanlar Kurulu, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) 4 yıllık lisans eğitimi veren Sivil Havacılık Yüksekokulu açılmasına karar verdi.

Macunköy Tesislerinde ağaç kesimleri Haberi

Macunköy Tesislerinde ağaç kesimleri

Devlet Tiyatroları'nın (DT) Ankara'da 60 yılı aşkın süredir kullandığı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin de içinde bulunduğu Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü. 


DT Genel Müdürlüğü Avukatı Ahmet Nuri Ekici, "Tesisin hemen yanında bir kooparatife ait olan inşaatın tapu kaydına dayanarak tamamen hukuka aykırı yaptığı bu eylemler defalarca şikayet edilmesine, savcılığa suç duyurusunda bulunulmasına rağmen önceki akşam ve dün sabah olmak üzere 20'ye yakın ağacı katletmişler" dedi. Ekici, yaklaşık 6 aylık süreçte binden fazla ağacın söküldüğünü...