27 / 04 / 2024

Kırmızı Beyaz'ın ilk mağazası İçerenköy'de açıldı!

Kırmızı Beyaz'ın ilk mağazası İçerenköy'de açıldı!

A Milli Futbol Takımı'nın lisanslı ürünlerinin satılacağı mağazaların ilki CarrefourSA tarafından İçerenköy'de açıldı. Mağazanın açılış törenine TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, milli takımın eski futbolcu ve hakemleri katıldı.



2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) için üretilen UEFA lisanslı ürünlerle A Milli Takımı'nın iç ve dış saha formalarının satılacağı mağazaların ilkinin açılış törenine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, milli takımın eski futbolcuları İbrahim Toraman, Tümer Metin, Hakan Ünsal, Ümit Davala, Tolunay Kafkas, Bülent Korkmaz, Alpay Özalan ve eski futbol hakemlerinden Bünyamin Gezer katıldı.


Katılımcılar kurdeleyi birlikte keserek satış noktalarından ilkinin açılışını yaptı. Milli takım ve EURO 2016 ürünleri CarrefourSA bünyesindeki Kırmızı Beyaz satış noktalarında futbolseverlerin beğenisine sunulacak.


İstanbul'un çeşitli bölgelerinin yanı sıra Bursa, Mersin, Ankara, Adana, Erzurum, Samsun, Malatya ve Denizli'de de Kırmızı Beyaz mağazalar olacak.


Ergin: "Mağaza sayılarını artırmaya çalışacağız"


CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli takımın ilk mağazasını açtıklarını belirterek, "İlk mağaza çok önemli. Biz buna ticari mesele olarak değil, gönül meselesi olarak bakıyoruz. Mağaza sayılarını artırmaya çalışacağız" dedi.


İçerenköy'deki konsepti diğer mağazalara da taşımaya çalışacaklarını vurgulayarak, "Milli takım maçlara çıktıkça ilginin artacağını düşünüyoruz. Bir milli ruhu yaratmak için biz de katkıda bulunmak istedik. Devam edeceğiz. 15 mağazada açmayı düşünüyoruz. Gün geçtikçe bu daha da belirginleşecek ama bu konsepte devam edeceğiz. Anadolu'da da birçok şehirde olacak." diye konuştu.


AA



Haber AMK Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Milli Takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA, A Milli Futbol Takımı'nın lisanslı ürünlerinin yer aldığı "Kırmızı Beyaz" satış noktalarının ilkini İçerenköy'deki mağazasında açtı.


EURO 2016 için üretilen UEFA lisanslı ürünler ile A Milli Futbol Takımı’nın iç saha ve dış saha formaları Kırmızı Beyaz satış noktalarında satılacak. Milli takımlar perakende tedarikçisi bünyesinde yer alan ilk “Kırmızı Beyaz” satış noktasının açılışı dolayısıyla İçerenköy CarrefourSA’da açılış gerçekleştirildi.


Düzenlenen açılış törenine, CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ve İdari İşler, Organizasyonlar ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Milli Takım Eski Futbolcuları Alpay Özalan, Tümer Metin, Hakan Ünsal, Tolunay Kafkas, Bülent Korkmaz, İbrahim Toraman, Ümit Davala, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve Eski Futbol Hakemi Bünyamin Gezer katıldı.


Milli Takım ve Euro ürünleri CarrefourSA’nın 17 marketinde özel bir alanda kurulan CarrefourSA Kırmızı Beyazlar’da satılacak. Kırmızı Beyaz’ların tümü bir haftada tamamlanacak.Kırmızı Beyaz’larda, Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) için üretilen UEFA lisanslı tişört, şapka ve futbol topları, A Milli Futbol takımı iç saha ve dış saha orijinal formaları ile futbolcuların imzalarının yer aldığı sınırlı sayıda forma satışa sunuluyor.


İçerenköy mağazasında açılan Kırmızı Beyaz’da, A Milli Futbol Takımı’nın başarılarının anlatıldığı küçük bir müze de yer alıyor.


AMK



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


A Milli Futbol Takımı’nın lisanslı ürünlerinin yer aldığı Kırmızı­Beyaz satış noktalarının ilki İçerenköy’deki CarrefourSA mağazasında açıldı.


EURO 2016 için üretilen UEFA lisanslı tişört, şapka ve futbol topları, A Milli Futbol takımı iç saha ve dış saha orijinal formaları ile futbolcuların imzalarının yer aldığı sınırlı sayıda forma satışa sunuldu.


Bando hazır

Eskişehir’de 10 yıl önce kurulan ve 35 kişinin oluşturduğu Bando Es­Es, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Fransa’da düzenlenecek EURO 2016’ya davet edildi. Grup, millileri desteklemeye, 10 kişiyle gidecek.


Milliyet


Geri Dön