20 / 05 / 2024

Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Samer Rustom tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe oyunun kuralları yeniden yazılıyor!

Merakla beklenen RE360 Gayrimenkul Buluşması gerçekleştirildi. Buluşmada gayrimenkul sektörü masaya yatırıldı...

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

Türkiye'ye yatırım yapan yabancı yatırımcıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), yabancı yatırımcıların eğilim ve beklentilerini ölçümlemek için yeni bir saha araştırması yaptı. Çalışmada yabancıların uluslararası piyasalarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye gayrimenkul piyasasına güvendiği belirlendi.

Gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir İstanbul oldu!

GABORAS’ın öncülüğünde yapılan ve Türkiye’de ticarete konu olan gayrimenkullerin el değiştirme hızını ölçen ‘Gayrimenkul Döngü Hızı’ çalışmasının sonuçları yayınlandı. Bu çalışmada gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir olarak karşımıza 18 yıl ile İstanbul oldu.

İhlas Gayrimenkul'ün davası reddedildi!

İhlas Gayrimenkul, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan 5, 6 ve 7 nolu kararların iptali için dava açtı. Bugün gerçekleşen duruşmada davanın reddine karar verildi.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Expert Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çankaya ve Umut Mete tarafından kuruldu. 

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Tarihi Yarımada'nın bir özel yasaya ihtiyacı var!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu tarafından ‘Tarihi Yarımada Vizyon Projesi’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı düzenlendi. Toplantıda Tarihi Yarımada'nın ihtiyaçları görüşüldü..

Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Samer Rustom tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri Sign of the City Awards 2015 iftarında buluştu!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri Topkapı Sarayı Karakol Restaurant’ta düzenlenen iftarda buluştu. Buluşmada inşaat projelerinin 19 kategoride ödüllendirileceği "Sign of the City Awards" yarışmasının detayları konuşuldu.

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin Tl sermaye ile bugün Samer Rustom tarafından kuruldu. 


Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Uluslararası veya ulusal çapta her türlü taşınmazların pazarlanması kiralanması alım-satımı her tür prosedürlerin yerine getirilmesi için acentecilik yapmak gerektiginde bu tür aktivitilerin düzenlenmesi için ulusal ve uluslararası firmalarla ortak hareket edilmesi veya ortaklık kurulması uluslar arası veya ulusal çapta her tür tasınmazların kiralanmasına ilişkin danışmanlık hizmetlerinin sağlanması bu tür taşınmazlara ilişkin her türlü yönetim gayrimenkul yönetim danışmanlık ve organizasyonların yapılması yurt içi ve yurt dışında apartman site yönetciliği yapmak yaptırmak ve bu konu ile alakalı sistem kurmak ve işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Mada Expert Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi...