24 / 07 / 2024

Madanoğlu Ortaokulu

Madanoğlu Ortaokulu

Okulun müdür yardımcısı Hüseyin Çakmak, AA muhabirine, şimdiye kadar 20 bin lira harcadıklarını belirterek, masrafların en aza indirilmesi ve çocukların temiz ortamda eğitim görmeleri için tadilat işlerinde kendilerinin çalıştığını söyledi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Ankara'daki Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Temel Atma Törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Törende Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun ve diğer 12 merkezin temsili olarak temeli atıldı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'na 24 derslikli okul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu ilçesinde yapılan 24 derslikli okul inşaatı hızla ilerliyor. 24 derslikli Yatılı Bölge Ortaokulu’nun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Hatay Dörtyol'da Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 32 derslikli Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli törenle atıldı. Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, konuşmasında ilçedeki eğitim yatırımlarına durmadan devam edileceğini söyledi.

Eyüboğlu Koleji'ne En İyi Eğitim Binası ödülü!

Bu sene hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirleyen Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Zeki Toçoğlu Sakarya İHL inşaatını inceledi!

Erenler’de yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun Sakarya eğitim konusunda ciddi bir birliktelik içerisind" dedi

Sakarya Erenler İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde sona gelindi!

Sakarya Erenler İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde sona gelindi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Madanoğlu Ortaokulu Haberi

Madanoğlu Ortaokulu


Akyazı ilçesindeki Madanoğlu Ortaokulunda görevli öğretmenler, okul binasını yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlamak için tadilat yapıyor.


Okulların açılmasına kısa süre kala çalışmalarını hızlandıran fedakar öğretmenler, imece usulüyle kırık fayansları değiştiriyor, badana ve çeşitli onarımlar gerçekleştiriyor.


Okulun müdür yardımcısı Hüseyin Çakmak, AA muhabirine, şimdiye kadar 20 bin lira harcadıklarını belirterek, masrafların en aza indirilmesi ve çocukların temiz ortamda eğitim görmeleri için tadilat işlerinde kendilerinin çalıştığını söyledi.


Okulun iç ve dış görünümünü, lavabo ve fayansları değiştirdiklerini kaydeden Çakmak, "Veli ve hayırsever iş adamlarımızdan masraflara ortak olmalarını istiyoruz" ifadesini...