19 / 05 / 2024

madnasa zirve inşaat

madnasa zirve inşaat

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

İnşaat maliyeti artışında tarihi zirve! Maliyet endeksi yıllık yüzde 90,27 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat maliyet endeksi Şubat ayında aylık bazda yüzde 5,73 artış gösterirken, yıllık bazda ise yüzde 90,27 arttı.

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

AB Grup Madnasa Zirve!

AB Grup Madnasa Zirve detayları haberimizde yer alıyor. Proje Bodrum Türkbükü'nde inşa ediliyor.

Madnasa Zirve fiyat!

AB Grup Holding, Bodrum Türkbükü'ndeki yeni projesi Madnasa Zirve için düğmeye bastı. İşte Madnasa Zirve fiyat bilgisi ve proje detayları...

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

AB Grup Holding, Bodrum Türkbükü'nde Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projeleri için düğmeye bastı. Türkbükü'nde hayata geçirilen iki projenin de bu sene tamamlanması planlanıyor...

İnşaat sektörünün en güçlü 5 ismi!

Capital'in geleneksel araştırması Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'nın sonuçları belli oldu. Bu yıl güçlüler liginde zirve değişmedi. İşte inşaat sektöründen yer alan isimler...

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

E Zirve İnşaat Hırdavat Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Zirve İnşaat Hırdavat Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Şahin tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde ihracat hedefi 23 milyar dolar!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan inşaat malzemeleri ihracatında zirve olarak yeniden 23 milyar dolarları hedeflediklerini söyledi. 

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

İnşaat sektörünün gelişimi için zirve düzenlenecek!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, 1,9 milyon kişiye iş sağlayan ve 100'ün üzerinde sanayi ve hizmet sektörünün ana müşterisi konumunda olan inşaat sektörünün gelişimi için zirve düzenleyeceklerini açıkladı.

2. Bursa İnşaat Zirvesi gerçekleşecek!

Ada Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha Zirve'de bir araya getiriyor. İnşaat sektörü yetkilileri "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor...

Emlak Konut Kayabaşı 1. Etap altyapı işi Binbay Yapı ve Zirve İnşaat'a devredildi!

Emlak Konut GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı 1. Etap 2. Kısım altyapı işi Binbay Yapı ve Zirve İnşaat'a devredildi...

madnasa zirve inşaat Haberi

madnasa zirve inşaat

İnşaat, teknoloji, kripto para ve enerji gibi sektörlerde hizmet veren AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Bodrum’da  yaptığı açıklamalarda inşaat sektörü ve yatırımları hakkında değerlendirme yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre; son olarak Bodrum Türkbükü’nde başladıkları 16 malikaneden meydana gelen Madnasa Türkbükü isimli projelerinin inşa çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Bayrak, arazi bedeli dahil projenin yatırım maliyetinin 20-25 milyon dolara ulaştığını dile getirdi. 

Projede bulunan malikanelere büyük talep geldiğini söyleyen Bayrak, “Katarlı bir grup ile 15 malikânenin satın alınması görüşlerimiz olumlu devam ediyor. Eğer bir pürüz çıkmazsa Madnasa Türkbükü’ndeki 15 malikaneyi satacağız” dedi.

Birkaç hafta içinde yine Türkbükü’nde “Madnasa Zirve” isimli projelerinin inşasına başlayacaklarını belirten Bayrak, bu projede 12 lüks malikane bulunacağını daha projeye başlamadan tamamı için yabancı yatırımcılardan teklifler...