29 / 04 / 2024

Madonna Hidden Hills evi

Madonna Hidden Hills evi

Gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen şarkıcı The Weeknd, Los Angeles'taki bir malikaneye 70 milyon dolar ödedi.

The Weeknd, Hidden Hills’teki evini Madonna'ya sattı!

31 yaşındaki sanatçı The Weeknd, Hidden Hills’teki 25 milyon dolar bedel biçtiği evini 6 milyon dolarlık bir indirimden sonra Madonna’ya sattı.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

The Weeknd, Hidden Hills’teki evini Madonna'ya sattı!

31 yaşındaki sanatçı The Weeknd, Hidden Hills’teki 25 milyon dolar bedel biçtiği evini 6 milyon dolarlık bir indirimden sonra Madonna’ya sattı.

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

DAP YAPI Garden Hills satışta!

Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı DAP YAPI Garden Hills'te konut satışı başladı. Proje dahilinde daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi!

DAP YAPI Garden Hillsfiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

DAP YAPI Garden Hills nerede? Konum bilgisi!

DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Madonna Hidden Hills evi Haberi

Madonna Hidden Hills evi

En son Hidden Hills'teki 25 milyon dolar değer biçtiği evini, 6 milyon dolarlık bir indirimle Madonna'ya satan 31 yaşındaki The Weekend bu kez de göz alıcı bir malikâne için 70 milyon dolar ödedi.

Sözcü'de yer alan habere göre;  Hollandalı medya patronu Reinout Oerlemans ve eşi Danielle evlerini, ödüllü şarkıcıya sattılar. Çift, aslında emlakçılar kendilerine ulaşana kadar yenilenmiş evlerini satmayı düşünmediklerini belirtti.



Malikâne, Bel-Air Country Club’a bakan 1,6 dönümlük bir arazide bulunuyor. 33 bin metrekarelik malikanede dokuz yatak odası, spor sahası, saunalı spa, hamam, kapalı havuz, şelaleli açık sonsuzluk havuzu, sinema salonu, spor salonu ve müzik stüdyosu yer alıyor. Malikânenin dekorasyonu hem çağdaş hem de nostaljik detaylar barındırıyor. Fransız kapılar, geniş merpenler, teras ve büyük bir...