15 / 05 / 2024

Maged MMİA Ahmed

Maged MMİA Ahmed

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta, Moazz (M.H.A.B.) Beltagy, Mohamed (M.H.A) Aly, Maged (M.M.İ.A.) Ahmed ortaklığında kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

İcad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Shaker M.A. Ahmed tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Ahmed Arbab tarafından kuruldu.

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile A.Ahmed Omar Aqel tarafından kuruldu.

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Haiman Azeez A. Ahmed tarafından kuruldu.

Dijla Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijla Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile R.A.Ahmed Al-Mkarkash tarafından kuruldu.

Damat İbrahim Paşa Külliyesi 28 Şubat'ta açılacak!

Sultan 3. Ahmed'in Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından Fatih'te 1720'de inşa ettirilen külliye, yaklaşık 1 milyon 751 bin 101 lira bedelle 4,5 yılda restore edildi

Kanal İstanbul için Arapça tweet atışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun’un Arapça attığı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul’dan çekildi” tweetine, Katarlı medya patronu Abdullah bin Ahmed el Haşimi yanıt verdi...

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdinasır A. Ahmed, Mohamed Ali Mohamed ve Salahudin M. Osman tarafından kuruldu.

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

Maged MMİA Ahmed Haberi

Maged MMİA Ahmed

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Moazz (M.H.A.B.) Beltagy, Mohamed (M.H.A) Aly, Maged (M.M.İ.A.) Ahmed ortaklığında kuruldu.


Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TİCARET a- Her türlü Ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. EMLAK  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. GIDA a....