24 / 07 / 2024

Mahal Ankara dükkanları

Mahal Ankara dükkanları

Mahal Ankara ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Vakıf GYO Çankaya dükkanları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya dükkanları 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün!

Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün yapılacak. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede dükkanların büyüklükleri 70,10 metrekare ile 1.778,16 metrekare arasında değişiyor.

Meydan Dükkanları'nın 15 Mart'ta açık artırması gerçekleştirilecek!

Başakşehir Merkez'deki Türkiye' nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, Taksim Meydanı' nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir' in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları reklam filmi!

Makro - Akyapı ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle proje inşa edilen Başakşehir Meydan Dükkanları projesinin Ocak 2017' de teslim edilmesi tahmin ediliyor. İşte Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Fiyatların 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında son başvuru tarihi ise 13 Mart olarak belirlendi.

Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık dükkan ve mağazalardan meydana geliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi ön talep toplamaya devam ediyor.Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Konum olarak 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleşecek açık artırma için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü...

Mahal Ankara dükkanları Haberi

Mahal Ankara dükkanları

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen Mahall Ankara'da 246 adet daire ile birlikte ofis ve dükkanlar yer alıyor. Toplam 64 adet dükkanın açık artırma ile satışa sunulacağı projede dükkan fiyatları 655 bin 415 TL'den başlıyor.


Mahal Ankara ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan yüzde 24'lük kısım senetlendiriliyor, kalan kısım ise banka kredisi ile ödeniyor.


Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Ankara Çankaya'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde tasarlanan daireler bulunuyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Açık artırma ihalesi 28 Mayıs Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleşecek olan Türkerler İnşaat Mahal Ankara'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 


Mahal Ankara ev fiyatları!

Çankaya Mahal Ankara'da konutların metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor....