13 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepede yeni kampanya

Mahal Sancaktepede yeni kampanya

Denge Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 oda 1 salon daireler 190 bin liradan satışa sunuluyor...

Mahal Sancaktepe projesinde teşekkür kampanyası!

Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçen ve yüzde 80'i satılan Mahal Sancaktepe projesinden ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni kampanya "Acele etmek yetmez. Koşun!" adını taşıyor...

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tac Mahal fırtınada zarar gördü!

Dünyanın yedi yeni harikasından biri olan Tac Mahal ülkenin kuzeyinde etkili fırtına dolayısıyla zarar gördü.

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı!

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı!

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı başladı. Projede 20 blokta toplamda 1.262 adet konut bulunuyor.

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

KİPTAŞ'tan 10 bin yeni sosyal konut geliyor!

Loca Mahal projesinin bugün gerçekleştirilen lansmanında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul'da 10 bin yeni sosyal konut üreteceklerini açıkladı.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Batı Mahal, yeni yol projeleriyle değerlenecek!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Batımahal Villaları'nda 890 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni projeyi tüketicilerin ihtiyaçlarına göre yapabilmek için araştırmalar yaptırdıklarını söyledi. Yalçın, 150 villanın yer alacağı BatıMahal'i anlattı.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Batımahal Evleri'nde 24 aya kadar sabit kur avantajı!

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..

Batımahal Büyükçekmece'de 890 bin dolara villa!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

Mahal Sancaktepede yeni kampanya Haberi

Mahal Sancaktepede yeni kampanya

Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlanıyor. 15 bin 640 metrekare alan üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Konutları'nda toplam 306 konut yer alıyor. 



6 blok şeklinde Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe Konutları'nda yer alan 1 oda 1 salon daireler 49 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 74 metrekare, 95 metrekare ve 111 metrekareden,  3 oda 1 salon daireler ise 126 metrekare alan büyüklüğüne sahip.




Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2...