06 / 05 / 2024

mahalle meydanı aldı

mahalle meydanı aldı

Mahalle meydanı olarak kullanılan arsayı icra yoluyla satın alan kişi, gerekli paranın tamamını yatırdı. Bursa'da, mahalle meydanı olarak kullanılan bir kooperatife ait arsayı icra yoluyla satın alan kişi, satışın kesinleşmesi için gerekli 112 bin liranı

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'ın ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'da yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Satıştan kalkan iPhone 11'i çılgın zamlar sonrasında A101'de! Bu fiyata aldın aldın!

A101, çılgın zamlara meydan okuyarak iPhone 11'i yeniden satışa çıkardı... Bu fiyata iPhone 11'i aldın aldın... Sakın A101'in yürek hoplatan fırsatını kaçırmayın... İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Meydan Evler bugün sahiplerine teslim ediliyor! Beklenen projede 6 ay erken teslim müjdesi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından 31 Mayıs 2021 tarihinde temeli atılan ve 158 bağımsız birimin yer aldığı KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler sahiplerine teslim ediliyor...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

İBB'nin meydan projelerinde birinciler ödüllerini aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) organize ettiği Taksim, Bakırköy ve Kadıköy meydanları ile Salacak kıyı bandı için düzenlenen yarışmada tasarım projelerinin birincileri ödüllerini aldı.

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü yaşatılacak!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'da mahalle kültürünün yaşatılacağı mekanlar oluşturulduğunu dile getirdi.

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

Bizim Mahalle'de at binip ok atacaklar!

Emlak Konut GYO'nun 1.8 milyar liraya iki yıl önce aldığı Halkalı’daki arazi üzerinde Bizim Mahalle adlı projeyi geliştirmişti. 960 bin metrekarelik arazinin bir bölümü Okçular Vakfı’na tahsis edildi.

İmre Özbek Eren "Mahalle" ruhunu arıyor!

Mahalle kavramının dününü, bugününü ve yarınını inceleyen İmre Özbek Eren "Mahalle: Yeni Bir Paradigma Mümkün Mü?" adlı eseri raflarda yerini aldı.

Murat Tabanlıoğlu: AKM'yi yaparken Berlin'den ilham aldım!

AKM'nin kendisi için bir vefa projesi olduğunu ifade eden Mimar Murat Tabanlıoğlu, "Dört dörtlük bir opera ve bale salonu yapıyoruz. Berlin'den ilham aldım. Berlin'de operanın yanına dev ekran kurulmuş. Dileyen herkes temsilleri Taksim Meydanı’ndan da izleyecek" dedi. 

mahalle meydanı aldı Haberi

mahalle meydanı aldı

İcradan mahalle meydanı aldı


.


Otobüs şoförü Ayhan Şafak, eskiden köy olan Samanlı Mahallesi'nde meydan olarak kullanılan alanı satın aldı. 5. İcra Müdürlüğü tarafından düzenlenen açık artırmaya 36 bin 500 lira teminat yatırarak satışa katıldığını söyledi. 


Bugün İcra Müdürlüğü'ne gelerek paranın geri kalan 75 bin 500 lirasını yatırıp söz konusu alanı 112 bin liraya satın aldığını, makbuzların elinde olduğunu ifade eden Şafak, şöyle konuştu: 


Satışa, borçlu kooperatif başkanı tarafından itiraz edilmiş. Konu yargıya taşındı. Onlar da bankaya olan borcunu ödediklerini söylüyorlar. Ben İcra Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı yeri ticaret maksadıyla aldım. Buranın köy meydanı olduğunu sonradan öğrendim. Ben alıp satarım. Daha önce taksilerim vardı, onları sattım ve onların parasıyla bu meydanı satın aldım. Kendim otobüsçülük yapıyorum. Karı olan her şeyi alırım.


Şafak, meydana güzel bir...