07 / 05 / 2024

mahalle modernleşiyor

mahalle modernleşiyor

Eskilerin sıcak mahalle hayatı, modern yapılarla birlikte tekrar hayatımıza giriyor. Konut alıcısının daha yoğun talep gösterdiği mahalle konseptli konut projelerinin sayısı her geçen gün artıyor.

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Mamak'ta dev kentsel dönüşümle yeni bir mahalle doğdu!

Mamak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesi neticesinde Gülseren ve Anayurt mahalleleri birleşiyor ve yeni mahalle için isim aranıyor.

Bursa Teferrüç Mahallesi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi Teferrüç Mahallesi’ndeki plansız yapılaşma sorununu çözüyor. Uludağ’ın eteklerindeki kötü görüntüler ortadan kaldırılacak.

İzmir Torbalı kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Torbalı’da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların kentsel dönüşümle yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı modern bir görünüme kavuşuyor.

11.Mahalle Beylikdüzü ev fiyatları 2017!

11.Mahalle Beylikdüzü ev fiyatları 456 bin TL'den başlayarak değişiyor. 11.Mahalle Beylikdüzü projesinde daireler Mart 2018'de yapılıyor...

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.

11.Mahalle Konutları Beylikdüzü ev fiyatları!

11.Mahalle Konutları Beylikdüzü ev fiyatları 456 bin TL'den başlayarak değişiyor. 11.Mahalle projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Gül İnşaat Onbirinci Mahalle satış fiyatları!

İçerisinde 600 daire, 28 dükkan ve 9 ofis bulunan Onbirinci Mahalle projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Gül İnşaat Onbirinci Mahalle satış fiyatları 456 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Gül İnşaat 11. Mahalle satış fiyatları!

Toplam 180 milyon TL yatırımla inşa edilen 11. Mahalle projesinde teslimlerin Mart 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Gül İnşaat 11. Mahalle satış fiyatları 456 bin TL ile 870 bin TL arasında değişiyor.

Gül İnşaat 11. Mahalle daire fiyatları!

Gül İnşaat 11. Mahalle daire fiyatları 456 bin TL'den başlayarak değişiyor. 11. Mahalle Evleri'nde teslimler Mart 2018'de gerçekleştiriliyor...

Beylikdüzü 11. Mahalle fiyat listesi 2017!

Toplam 600 daire, 28 dükkan ve 9 ofisten meydana gelen Beylikdüzü 11. Mahalle fiyat listesi 2017 456 bin TLbin TL'den başlayarak değişiyor.

İskenderun'un çarşıları modernleşiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’daki çarşıları modern hale getirmek için yoğun bir gayret gösterdiklerini belirtti.

11. Mahalle Evleri telefon numarası!

Toplam 28 bin 918 metrekare arsa alanına sahip olan 11. Mahalle projesinde yüzde 70'i yeşil alana ayrılıyor. 11. Mahalle projesinde ev fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor....

mahalle modernleşiyor Haberi

mahalle modernleşiyor

Camisi, kıraathanesi, çeşmesi, pazarı, oyun parkları, yeşil alanları ve sokak başı sohbetleri ile kendine has özellikleri vardır mahalle kültürünün. Sokakta oyun oynayan çocuklar, herkesin tanıdığı ve güne selamlaşarak başladığı esnaf, birbirine bağlı komşular... Birçoğumuzun hayatında yer edinen Bizimkiler, Mahallenin Muhtarları, Süper Baba, Perihan Abla gibi televizyon dizilerinde işlenen mahalle sıcaklığı son yıllarda oldukça geri planda kalmıştı. Eskilerin özlemle andığı, yeni nesilin eski film ve dizilerden takip ettiği mahalle kültürünü canlandırmak için yeni çalışmalar yapılıyor. Gayrimenkul sektöründeki firmalar, yeni ve sağlıklı binaları eskilerin sıcaklığı ile birleştirmeyi seçiyor. Yeni konut projelerinde yeşile geniş yer ayrılıyor, çocuklara oyun alanları yaratılıyor, sosyal alanlarla komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.  Hem kamu hem de özel sektörün yeni projelerinde mahalle kültürü vurgusu yapılırken,  konut alıcısı da bu...