06 / 05 / 2024

Mahallenin Kasabı şubeleri

Mahallenin Kasabı şubeleri

Sağlıklı et deyince ilk akla gelen adreslerden biri olan Mahallenin Kasabı, franchise sistemi ile yeni şubeler açmak için kolları sıvadı. Mahallenin Kasabı’nın kurucusu Hakan Yangın, bu yılın sonuna kadar 20 franchise vereceklerini açıkladı.

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Beykoz Riva Deresi çevresindeki 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tamamlanan Riva Deresi çevresindeki toplam 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Binali Yıldırım: İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

Artvin'indeki bir mahallenin başka bir yere taşınması TBMM'de!

Artvin ili merkezinde bulunan bir mahallenin risk sebebiyle boşaltılarak başka bir yere taşınması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kasab Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasab Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Mohamad Khir Alkasab tarafından kuruldu. 

Çorum Meclisi'nde 7 mahallenin imar planı görüşülecek!

Çorum Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı 3 Ekim 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek. Toplantıda, 7 mahallenin imar planı değişikliği görüşülecek.

Sancaktepe'de 3 mahallenin imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Sancaktepe İlçesi'ne bağlı 3 mahallenin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Küçükçekmece'de 2 mahallenin imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece'de 2 mahallenin imar planı askıya çıkarıldı..

Eyüp'te 4 mahallenin imar planı askıda!

İBB Eyüp ilçesine bağlı 4 mahallenin imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı. İmar planları 29 Kasım'a kadar askıda kalacak..

Mahallenin Kasabı şubeleri Haberi

Mahallenin Kasabı şubeleri

Sağlıklı ve lezzetli eti, güvenilir yerlerden temin etmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Mahallenin Kasabı, bu yıl Türkiye genelinde açılacak yeni şubelerle büyüyecek. Franchise sistemi ile yeni şubeler açmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Mahallenin Kasabı’nın kurucusu ve YNG Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Yangın, “2015 yılının sonuna kadar 20 franchise verme kararı aldık” dedi. 

“İsim hakkımızı vereceğiz” diyen Yangın, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Başlangıçta franchise verme niyetimiz yoktu. İki dükkanımızı açtıktan sonra, franchise talepleri almaya başladık. Yaptığımız değerlendirmelerden sonra ‘neden olmasın’ dedik.” 

Sağlıklı et üretmek ve satmak konusunda taviz vermeyeceklerini, bu konuda en az kendileri kadar hassas ve duyarlı iş ortaklarıyla işbirliği yapacaklarını vurgulayan Yangın, “Mahallenin Kasabı’nın kısa sürede bu kadar çok sevilmesinin sebebi, bilinçlenen toplumun ve yeni neslin sağlıklı et...