29 / 04 / 2024

Mahir Emlakçılık iletişim

Mahir Emlakçılık iletişim

Mahir Emlakçılık Organizasyon ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tahtalı tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesinde muafiyet fırsatı bugün sona eriyor!

Türkiye'de kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla sayıdaki emlakçılık faaliyeti gösteren işletmeyi ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2021'de yürürlüğe alındı.  Emlak işletmelerinin yetki belgesi alabilmesiyle ilgili sunulan muafiyetler bugün sona eriyor.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nadır Ghulam tarafından kuruldu.

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdi Günaydın ve Çiğdem Çök ortaklığında kuruldu.

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Asel Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Asel Emlakçılık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Erdeve tarafından kuruldu.

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gündoğan ve Mesut Gündoğan ortaklığında kuruldu. 

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Emlakçılık yapmak için hangi şartlara sahip olunmalı?

Emlak sektörünün en etkin aktörleri emlakçılar. Çoğu zaman emlakçı ile kiralayan veya emlakçı ile gayrimenkul satın alan arasında sorunlarla karşılaşılabiliyor. Peki taraflar arasında alım ve satım sürecinde neler yapılmalı? Herkes emlakçılık yapabilir mi?

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamıyor. Peki yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesi olmayan emlakçılar artık faaliyette bulunamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Mahir Emlakçılık iletişim Haberi

Mahir Emlakçılık iletişim

Mahir Emlakçılık Organizasyon ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tahtalı tarafından kuruldu.

Mahir Emlakçılık Organizasyon ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: A Emlak 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Lüzumlu görülecek menkul ve...