30 / 04 / 2024

mahir ünal kanal istanbul açıklamaları

mahir ünal kanal istanbul açıklamaları

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Şahintepe'deki Azatlı Baruthanesi'nde restorasyon başlıyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kanal İstanbul’un güzergahında olan Şahintepe’de bulunan Osmanlı yapısı Azatlı Baruthanesi’nin yıkılmaya yüz tutmuş halini gösteren bir video paylaştı. Polat, "Osmanlı yapısının içler acısı hali… Restorasyon için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

2 milyon çiftçinin arazi tapusuna ipotek kondu!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın, çiftçi açıklaması gündem oldu. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, “Mahir Ünal, çiftçinin cep telefonuna bakıyor fakat tapusundaki ipotekleri görmezden geliyor. 40 milyon dekar tarım alanı ipotek altında" dedi.

İBB'den Kanal İstanbul sergisi! Coşkun Aral koordine ediyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kadıköy Gazhane binalarının sergi salonunda yapılan inceleme sırasında burada yapılacak ilk serginin Kanal İstanbul ile ilgili olacağını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul yakında ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı-Çatalca Kavşağı Arası) Açılış Töreni'nde bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul Projesi de en yakın zamanda ihaleye çıkıyor. Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız" dedi...

Kanal İstanbul'la kitlesel bir ormansızlaşma süreci yaşanacak!

Çılgın proje Kanal İstanbul tartışmaları devam ediyor. Prof. Dr. Ünal Akkemik, "Kanal İstanbul'la, 3 bin 896 futbol sahası kadar orman alanı yok olacak" dedi...

Milletle alay eder gibi Kanal İstanbul çalıştayı düzenlediler!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ünal, "Biz diyoruz ki 'Kanal İstanbul'u yapalım', çıkmışlar böyle adeta milletle alay eder gibi çalıştay düzenlemişler. Çalıştayda konuşmacı olarak, bilim insanı olarak çağrılmış akademisyenlerin ne jeoloji ile ilgisi var ne çevre ile ilgisi var" dedi...

Kahramanmaraş Panorama Müzesi’nde son durum!

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni inceledi.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Havaalanı yeni terminal binası ihalesi 12 Temmuz'da!

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

Kahramanmaraş Elbistan'daki yatırımlarda son durum ne?

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ve kurum müdürleri Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal'a Elbistan'ın yatırımlarındaki son durumu anlattı.

Şanlıurfa Viranşehir'deki tarihi yerleşim yeri TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Viranşehir'de ortaya çıkarılan tarihi bir yerleşim yerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Dönemin Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a iletti.

Bathonea Antik Kenti için soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, İstanbul'un Avcılar ve Küçükçekmece ilçelerindeki arkeolojik kazılara ilişkin soru önergesi hazırladı. Aksu sorularını dönemin Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a sordu.

mahir ünal kanal istanbul açıklamaları Haberi

mahir ünal kanal istanbul açıklamaları

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı kapsamında basına açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında da eleştiride bulundu. Ünal açıklamasında şunları söyledi:



"1970'te 1960'ın sorunları konuşulurdu, 1980'de 60'ın, 70'in ve 80'in sorunlarını konuşulurdu, 1990'da da 1960'dan başlayarak 90'lı yıllara kadar olan sorunlar konuşulurdu. Neden? Çünkü Türkiye'nin hiçbir sorunu çözülmezdi. 2000'li yıllara geldiğimizde Türkiye 40 yıllık sorunu çözmeden her 10 yılda sorun üzerine sorun koyup sorunlarını konuşuyordu. Buradan soruyorum, bugün Türkiye 1960'ın, 70'in, 80'in, 90'ın ve 2000'in sorunlarını konuşuyor mu? Hayır. 2005'teki, 2010'daki, 2015'teki sorunları konuşuyor muyuz? Hayır. Neden? Çünkü bu sorunların hepsini çözdük. Bugün, bugünün sorunlarını konuşan bir Türkiye var artık. Şimdi bugünün sorunları üzerinde...