16 / 05 / 2024

Mahizer Gizem Arıman

Mahizer Gizem Arıman

Dila Proje Yönetimi Yapı Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahizer Gizem Arıman tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mart'ta kuruldu.

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Bursa Çarşıbaşı projesinin kazananı belli oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi yarışmasının kazananı belli oldu. 10 numaralı proje yarışmanın birincisi oldu. 

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

3 maddede site yönetimlerinin dışarıdan hizmet alımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin dışarıdan hizmet alımı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Savaş Arıman tarafından kuruldu. 

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Gayrimenkulde başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer!

Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasını değerlendiren Remax Analiz ‘de gayrimenkul danışmanı olan Ayla Can, "Gayrimenkul sektöründe başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer" dedi.

Mahizer Gizem Arıman Haberi

Mahizer Gizem Arıman

Dila Proje Yönetimi Yapı Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahizer Gizem Arıman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu. 


Dila Proje Yönetimi Yapı Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, otel, alışveriş merkezleri, kamu kurum binaları inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Her türlü...