04 / 05 / 2024

Mahmut Akdaş

Mahmut Akdaş

İma Global Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdaş, Hüseyin Alpar, Mahmut Akdaş ve Necdet Akdaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Mahmut Çelikcan:Yüreğir'in çeşitli bölgelerine spor tesisleri yapıyoruz!

Adana Yüreğir Belediyesi gençleri sporla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yüreğir Belediyesi sporda iddialı” diyerek Yüreğir'de yapılan spor tesisleri çalışmaları hakkında konuştu

Akdağmadeni Kent Meydanı istimlak çalışmaları tamamlandı!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi. Daştan, 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin TL istimlak bedeli ödendiğini söyledi.

Mahmut Çelikcan: Yapısal ve zihinsel dönüşüm birlikte yürütülmeli!

Katıldığı programlarda Yüreğir'de uyguladıkları kentsel dönüşüm projelerini anlatan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olmadığının altını çizdi.

Mahmut Çelikcan: Kaçak yapıları yıkın!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, ekiplere talimat verdi: Kaçak yapıları yıkın

Sancaktepe Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi’nde temeli geçtiğimiz Mayıs ayında atılan Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün yaşandığı Karacaoğlan Mahallesi'ne gitti. Çelikcan kentsel dönüşümü; dünyanın en zor işi olarak yorumladı ve ekledi; "Biz Yüreğir'de zoru başardık, başaramaya da devam ediyoruz."

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü!

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde hafif ticari aracıyla giden Mahmut Eren, başka bir araçtan düzenlenen silahlı saldırıda öldü. Eren’in kontrolünü kaybettiği aracı ise orta refüje çarparak durabildi.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir cazibe merkezi olacak!

Yüreğir’de yapılan bütün çalışmalar açık ve şeffaf bir şekilde yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yüreğir Belediye Meclisi olarak ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir Kışla'da örnek dönüşüm yapıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Bu zor işin altından alnımızın akıyla kalkıyoruz. Kışla Mahallesinde örnek bir dönüşüm sağladık. Bunu tüm Yüreğir’e yayacağız." dedi.

Mahmut Hiçyılmaz: Emlakçı algısı değişmeli!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz gayrimenkul yönetimi ve denetimini kapsayan kanunların olmayışı nedeniyle bazı sorunlar olduğunu söyleyerek, emlakçı algısının değişmesi gerektiğini vurguladı.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Mahmut Akdaş Haberi

Mahmut Akdaş

İma Global Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdaş, Hüseyin Alpar, Mahmut Akdaş ve Necdet Akdaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


İma Global Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İma Global Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi,...