30 / 04 / 2024

Mahmut Aşmalı kimdir

Mahmut Aşmalı kimdir

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. Tek gerçekleştiremediğimiz hedef Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmalarımız oldu dedi.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İnşaat maliyeti nedir? 100 metrekare ev kaça mal olur?

Ağustos ayında temmuza göre inşaat maliyet masraflarında kademeli artış devam ediyor. Yüksek enflasyon ve faiş artışlar ve dolardaki yükselişe bağlı olarak inşaat maliyetleri de artarak devam ediyor.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Prefabrik ev fiyatlarında indirim var mı? 50 metrekare prefabrik ev yaptırmak kaça mal olur?

Prefabrik evler kolay kurulum ve monte ediliyor. Bundan dolayı da bu yapılar sıkça tercih edilmektedir. Bu yapıların fiyatları kullanılan malzeme ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. İşte merak edilenler!

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Mahmut Aşmalı kimdir Haberi

Mahmut Aşmalı kimdir

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı ''Mevcut yasal düzenlemelerden ve işin zorluğundan kaynaklı olsa gerek bir çok firma bu konuda yol alamıyor" dedi. 


Bahçetepe Medikule, Seyranşehir, 540/4 parsel ticari üniteler, Park Mavera,Metro 34, Beyzade Konağı, Kiptaş Vaditepe 2.etap konut projelerinin devam ettiğini belirten Aşmalı şöyle devam etti: "2015 içerisinde 34 konseptli projelerimizin hem inşaatına hem de satışına başlayacağız. 

Bunlar; üst katlar nitelikli ofisler, zemin üzeri cadde dükkanları olan iki projemiz var. Biri İkitelli OSB'de Metro 34, diğeri Basın Express yolu üzerinde Express 34 isminde projelerimiz olacak. 

Ayrıca Hadımköy gişelerine gelmeden otobana cepheli imalat ve depolama için uygun bir proje olarak tasarlanan sanayi binası, Tem 34 projemiz olacak. 

Park Mavera 2 projemiz, başlayacak. Bu projemiz kapsamında cadde dükkanlarının satış ve pazarlaması yine 2015...