29 / 04 / 2024

Mahmut Atilla Kaya izmir metro açıklaması

Mahmut Atilla Kaya izmir metro açıklaması

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'da inşa edeceği konutlarda son durum ne?

K Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a inşa edilecek olan evlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 konut! 

TOKİ'nin İzmir Selçuk'ta inşasına devam ettiği 620 konutluk projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, söz konusu çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Buca Cezaevi'nin kaldırılması için çalışmalar başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevi'nin kaldırılması için görüşmelere başladı.

Buca'da 50 milyon TL'lik 7 yeni okul inşa ediliyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Buca’da yedi yeni okulun hizmete gireceğinin müjdesini verirken, eğitime 50 milyon TL ayrılacağını ifade etti.

Mahmut Atilla Kaya izmir metro açıklaması Haberi

Mahmut Atilla Kaya izmir metro açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, gündemle ilgili bazı açıklamalara değindi. Ege'de Sonsöz Gazetesi'nde yer alan habere göre, TBMM tatile girdiğini ve girmesiyle birlikte alan araştırmalarına devam ettiğini fakat Cumhuriyet Halk Partili olan hiç kimseyi alanda görmediğini söyleyen Mahmut Atilla Kaya, "Hiç denk gelmedik. CHP’li arkadaşlar hiç ortada yoktu. Acaba dolaşıyorlar mıdır, diye sosyal medya hesaplarına baktım ve tık yok. Hep ifade ettik, İzmir'de sokağa çıkmazlar, diye. Yerel yönetimler, CHP'li Milletvekillerine yüz bırakmadı" ifadelerini kullandı.

İzmir ilinin genel sorunlarıyla birlikte trafiğin hala birinci sırada yer aldığını söyleyen İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya açıklamalarını detaylandırarak, "Bizim
İzmir'deki bir numaralı gündemimiz trafik. Anket yapılsa, ilk sırayı ulaşım alır. Hala İzmir
Büyükşehir Belediyesi bir master planı hazırlayıp 2030'da,...