18 / 05 / 2024

Mahmut Bakırtaş

Mahmut Bakırtaş

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bakırtaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Korkutata Sokak'ta kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Tahsin Bakırtaş "Sakın satmayın" dedi, dolar için tarih verdi

Ekonomist Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş, elinde döviz bulunduranları satmamaları konusunda uyardı ve doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bakırtaş, Anna Loladze ve Maka Rostıashvıllı ortaklığında kuruldu.

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bakırtaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Korkutata Sokak'ta kuruldu.

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı...

Yenilik Yapı Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Royal Suites Şubesi açıldı!

Yenilik Yapı Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Royal Suites Şubesi, Meral Bakırtaş Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi'nde kuruldu.

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Bakırtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Automall AVM, C Blok'ta kuruldu.

Serba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Servet Bakırtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Günsenin Bakırtaş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bakırtaş, Ömer Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Trendy Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Trendy Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Şeyda Gülçin Bakırtaş ve Melike Aslıyüksek ortaklığıyla kuruldu...

Bakırköy Konutları'nda 330 bin dolara 2+1! Hemen teslim!

 Bakırköy Konakları 'nda konutların teslimatları hemen yapılıyor. 10 katlı 2 blokta toplam 20 konuttan proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 330 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında sadece 8 konutun satışı devam ediyor

Mahmut Bakırtaş Haberi

Mahmut Bakırtaş

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bakırtaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Korkutata Sokak'ta kuruldu. 


Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.  2- Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapmak ,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, binalar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak veya taşeron firmalara yaptırmak.  3- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yaparak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve  çevre düzenlemelerini yapmak.  4- Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak,yaptırmak ve bunları kiraya vermek.  5- Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmeti, dekorasyon...