01 / 05 / 2024

mahmut barut şanlıurfa otel yatırımı

mahmut barut şanlıurfa otel yatırımı

Şanlıurfa'nın girişimcilik alanındaki potansiyelini değerlendiren Mahmut Barut, Urfa'ya 2023 yılına kadar en az 40 adet 5 yıldızlı otel gerekiyor" diye konuştu...

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bu talebi Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a iletti..

Şanlıurfa Harran'daki cami inşaatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Harran Tuzluca Mahallesi'nde üç yıldır devam eden cami inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Karaköprü'deki yeşil alanlara dökülen hafriyat TBMM'de!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'daki en önemli tarihi hanlardan birisi olan Barutçu Hanı’nın restorasyon çalışmalarını başlattı.

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore edildi!

Şanlıurfa'da, ülkede sadece 3 ilde bulunan çok katlı hanlardan birisi olan tarihi yapının, turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında restorasyonu tamamlandı.

Şanlıurfa Barutçu Hanı gün yüzüne çıkıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, valilik döneminde de üzerinde hassasiyetle durduğu Barutçu Hanı’nı gün yüzüne çıkarıyor.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Eyyübiye'nin yol sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı bazı mahallelerdeki yol yapımı ve çöp toplama sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa'daki tarım arazilerinin imara açıldığı iddiası mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'daki tarım arazilerinin imara açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'ya iletti..

Şanlıurfa Harran'daki kamuya ait taşınmazlar TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde imar uygulaması ve satışı yapılan kamuya ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Eyyübiye'deki Şahin Tepesi mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Şahin Tepesi'nin mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi tarafından kiralanan taşınmaz TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından kiralanan bir taşınmaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya iletti.

mahmut barut şanlıurfa otel yatırımı Haberi

mahmut barut şanlıurfa otel yatırımı

EĞİTİMLİ birçok şeyin değişebileceğini kaydeden Bamt, Kalkınma Akademisi Başkanı Mahmut Bamt, çözüm süreciyle bölgeye ekonomik anlamda olumlu bir hava geldiğini ve bölgedeki insanlarda da bu kazanımlann sürmesi yönünde bir beklentinin oluştuğunu kaydediyor. 

"Bir bölgenin, bir ülkenin, bir şehrin kalkınması için en önemli varlık o şehrin girişimcileridir" diyen Kalkınma Akademisi Başkanı Mahmut Barut, "Nüfusumuzu girişimciliğe teşvik etmezsek, ülkenin üzerinde sürekli yük olarak addedersek, örneğin asgari ücretle çalışan bir insan ne kadar üretken olabilir, günlük yevmiyeyle çalışan bir gencin ülkeye ne gibi bir katkısı olabilir, muhakkak katkısı vardır. 

Onun ürettiği ürünler çok değerlidir ama biz biliyoruz ki, o gence imkanlar sağlansa onun alt yapısı, donanımı arttırılsa, ona o eğitimler verilse, ona kendisini yenileyecek kurallar, kaideler öğretilse bu da bu ülkeye en büyük katma...