08 / 05 / 2024

Mahmut Dağ

Mahmut Dağ

DİYARBAKIR'in Kayapınar Belediyesine ait mera alanında imar planı 2001 yılında yapılan 8 dönümlük araziye mera vasfını yitirmesinden dolayı ağaçlandırma çalışması yürüttükleri gerekçesiyle Mahmut Dağ ve Aydın Bolkan hakkında soruşturma açıldı.

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Turizm İnşaat Otomotiv Tarım Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vema Turizm İnşaat Otomotiv Tarım Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da Mahmut Yontürk tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Nema İstanbul İnşaat Gıda Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nema İstanbul İnşaat Gıda Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Eleftoz ve Necmettin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi mi yapılacak?

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın soru önergesine yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi yapılacağını söyledi.

Mahmut Dağ Haberi

Mahmut Dağ

DİYARBAKIR'in Kayapınar Belediyesine ait mera alanında imar planı 2001 yılında yapılan 8 dönümlük araziye mera vasfını yitirmesinden dolayı ağaçlandırma çalışması yürüttükleri gerekçesiyle Kayapınar Belediyesi Eski Başkan Vekili Mahmut Dağ ve Dönemin Park Bahçeler Müdür Vekili ve Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bolkan hakkında soruşturma açıldı. Ağaçlandırma faaliyeti yürüttüğü için hakkında soruşturma açılan belediyenin eski Başkan Vekili Mahmut Dağ, söz konusu suçlamanın hiçbir dayanağının olmadığını belirtti. Teknik bilirkişi raporları hazırlanmadan yargılanmanın istendiğini kaydeden Dağ, Tarım İl Müdürlüğünün tüm yasal dayanaklara karşı hâlâ mera alanı olarak ısrar ettiği alanın 330 bin nüfusunu aşan bir kent yerleşkesinin ortasında kaldığım vurguladı. Dağ, "Mera vasfı kalmayan bu alana kamusal bir çalışmadan kaynaklı dikilen 377 adet ağaç nedeniyle yargılanmam istenmektedir. Başka bir yerde olsa yeşillendirme çalışması...