02 / 05 / 2024

Mahmut Ergin

Mahmut Ergin

Armem İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Erdağı ve Mahmut Ergin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e 600 sosyal konut yapılacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Sosyal konut projemiz gündemde. Bunun için 83 dönümlük arsa satın aldık. Bu arsanın 40 dönümü üzerine 600 sosyal konut yapımını gerçekleştireceğiz. Proje çalışmaları devam eden sosyal konutların yapımına 2-3 ay içerisinde başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Mahmut Demirtaş: Kentsel dönüşüme destek vermek gerek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, gazetemize özel yaptığı “Kentsel dönüşüm” “İnşaat ve ekonomiye katkısı” konularıyla ilgili açıklamasında, Adana’yı ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Demirtaş, Adana’nın aldığı göçün etkilerinin olumsuz yansımalarına ve yerel yönetimlerin çabalarına da değindi.

Tolga Ergin, Sinpaş GYO'dan Moment Yapı'ya transfer oldu!

Başarılı konut projelerine attığı imzalar ile adını duyuran Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş'ye transfer oldu.

Mahmut Oral Taşçı yatırım teşvik sistemini anlattı!

Çankırı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, Çankırı'daki yatırım teşvik belgeli yatırım tutarları hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu.

Vakıf Yatırım’ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, 1996 yılında kurulan Vakıf Yatırım’ın iletişim çalışmalarını üstlendi.

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tolga Ergin, Moment Yapı Pazarlama Direktörü oldu!

Sektörün tecrübeli ismi, motosiklet ve offroad tutkunu olan Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörü oldu.

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkını Mahmut Dereli değerlendirdi!

Bir milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Torkan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli değerlendirmede bulundu.

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necdet Ergin imzasıyla kuruldu.

650 yıllık Mahmut Bey Camisi görenleri hayran bırakıyor!

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çivi kullanılmadan 1366'da yapılan Mahmut Bey Camisi, görenleri hayran bırakıyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mahmut Ergin Haberi

Mahmut Ergin

Armem İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Erdağı ve Mahmut Ergin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 10 bin TL'lik sermaye ile kurulan Armem İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Armem İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, Atatürk Caddesi, 61. Sokak,...