01 / 05 / 2024

Mahmut Okka konut satışı değerlendirmesi

Mahmut Okka konut satışı değerlendirmesi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, TÜİK verilerini değerlendirdi.

Evin yarı parası cebinizde olsa bile, artık kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu! 

Mobil Uygulama Geliştiricisi Mahmut Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ve mortgage ile ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut kira fiyatlarını semt ve mahalleler belirliyor!

Konut kiralarının belirlenmesinde mahalle ve semtlerin belirleyici olduğunu dile getiren emlakçı Mahmut Yeşilyurt, emlak sektöründe satışların neredeyse durma noktasına geldiğini aktardı.

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar tepe taklak olabilir! Düşüş bekleniyor...

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, konut piyasası ve barınma sorunuyla ilgili konuştu. Sektör temsilcileri ev fiyatlarının düşebileceğine dikkat çekti...

İzmirli depremzedelere 120 yeni konut müjdesi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptığı açıklamada İzmirli depremzedeler için başlatılan  "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 120 konut için ihaleye çıkıldığını dile getirdi.

Dst Konut Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Dst Konut Yapı Anonim Şirketi Ümraniye'de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dost tarafından kuruldu.

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ahıskalı Kolotoğlu tarafından kuruldu.

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kolot Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ahıskalı Kolotoğlu tarafından kuruldu.

Konut satışlarında yeni bir rekor kırılabilir!

Akyapı kurucularından Mahmut Asmalı, Temmuz 2021 konut satış verilerini değerlendirdi. Mahmut Asmalı, "Geçen yıl olduğu gibi bir kredi kampanyası bu yıl da düzenlenirse bekleyen talebin harekete geçip, yeniden rekor rakamlara ulaşılması mümkün" dedi.

Fatih'te 'konut' olan arazinin imar planı sosyal kültürel tesise çevrildi!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün onursal başkanlığını yaptığı derneğe ait tarihi yarımadadaki arazinin “konut” olan imarı, dernek işlerinde kullanılmak üzere “sosyal kültürel tesis” alanına çevrildi. Karar İBB Meclisi’nde oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Konut talebi 5’e katlandı!

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal yaptığı açıklamada, konut talebinin bugünlerde 4’e, 5’e katlandığını, çağrı merkezleri ve satış ofislerinde canlılığın gün geçtikçe arttığını söyleyebiliriz” dedi.

Mahmut Dereli: Konut alıcıları yatırımlarından vazgeçmedi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, koronavirüs salgının konut sektörüne etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut görevlilerinin hakları için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konut görevlilerinin haklarının tamamen yasal güvenceye alınması için bir kanun teklifi verdi.

Mahmut Okka konut satışı değerlendirmesi Haberi

Mahmut Okka konut satışı değerlendirmesi

Konut satışlarında, İstanbul 23 471 konut satışı ve yüzde 16,7 ile en yüksek paya sahip oldu. 13 bin 945 konut satışı ve yüzde 9,9 pay ile Ankara, ardından 7 bin 575 konut satışı ve yüzde 5,4 pay ile İzmir izledi.


 
TÜİK verilerini değerlendiren Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “TÜİK verilerine göre; konut satışları 2017 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28,8 oranında artarak 140 bin 298 oldu. Kampanyalar devam ettikçe konut satışlarının özellikle Eylül ayında daha da hızlanmaya başlayacağını düşünüyorduk. Bu öngörümüz doğru çıktı. Eylül ayı içerisinde dövizdeki artış ile Türk lirasına dönen yatırımcılar, mevduatlarını gayrimenkulde değerlendirmeyi tercih etti. Konut satışlarının önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyoruz ve yılsonuna kadar her ay...