29 / 04 / 2024

Mahmut Sütçü kimdir

Mahmut Sütçü kimdir

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü kimdir? Mahmut Sütçü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Sütçü, ne zamandan beri Ankara Vergi Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Söğüt İnşaat’ın aldığı ihaleler 4.1 milyar lirayı buldu!

KİK’in mevzuata aykırı bularak iptal ettiği ihaleyi kazanan Söğüt İnşaat 2009’dan bu yana Ankara Belediyesi’nden 4.1 milyar liralık iş aldı.

Moody's Türkiye'nin notunu güncellemedi!

Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü güncellemediğini duyurdu. Kuruluş, böylece Türkiye için belirlediği son 4 potansiyel tarihin hepsini pas geçmiş oldu.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü projesinde 3 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları başladı!

Daire fiyatının 219 bin 795 TL olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü projesinde yer alan 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları başladı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru dönemi!

Aylık taksit ödemelerin 874,15 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı'da toplam 3 konut satılıyor. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları yarın başlıyor!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları'nda toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları 20 Temmuz – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Mardin Artuklu'da Zınar Süt İşleme çiftliği kuruluyor!

Mardin’in Artuklu İlçesine bağlı Yalımköy Mahallesine kurulan Zınar Süt İşleme çiftliği hizmete giriyor. Abdulkerim Adam, bünyelerinde bulunan süt işleme çiftliği üretimine yakın zamanda başlayacağını söyledi.

NZR Group İnşaat Tekstil Otomotiv Süt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NZR Group İnşaat Tekstil Otomotiv Süt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Nazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Abdulhamit Nazar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermey ile 11 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Ankara'da Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu ofisleri kazandırıyor!

Ankara'nın gayrimenkul hareketliliğinde kamu binalarının büyük rolü var. Özel sektör temsilcileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yakın Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu bölgesindeki projelerden ofis sahibi olmayı ya da ofis kiralamayı tercih ediyor.

Mahmut Sütçü kimdir Haberi

Mahmut Sütçü kimdir

Mahmut Sütçü kimdir?

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, Antalya Vergi Dairesi Başkanı iken verdiği bir röportajda özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1968 yılında Samsun ili Bafra ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimini Bafra ve Amasya’da tamamladım. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandım ve 1990 yılında Maliye bölümünden mezun oldum. 1991 yılında açılan giriş sınavını kazanarak Hesap Uzmanı Yardımcılığı’na ve yeterlilik sınavında da başarı göstererek 1994 yılında Hesap Uzmanlığına atandım. 2003 yılında Baş Hesap Uzmanı oldum. 2002–2003 yıllarında 1 yıl süreyle Maliye Bakanlığınca görevli olarak İngiltere’de bulundum. 2004–2005 yıllarında İstanbul Dış Ticaret Vergi Dairesi Başkanlığında asaleten,  bu görevimle birlikte Marmara Kurumlar Vergi Dairesi ve Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi Başkanlıklarında da vekaleten görev yaptım.


2005 yılında Antalya Gelirler Bölge Müdürlüğüne vekalet ettim...