03 / 05 / 2024

Mahmut Uyar

Mahmut Uyar

Manar Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Uyar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Varyap Meridian'da kuruldu.

Mahmut Çelikcan'dan Yüreğir'e kentsel dönüşüm uyarısı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarının açık ve şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, "Bizim adımızı kullanarak görüşme yapmak isteyenlere vatandaşlarımız itibar etmesin" dedi.

Mahmut Çelikus: Kentsel dönüşümde esnafa yer verilmeli!

ESNAF ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyleyedi.

Mahmut Çelikus: Esnaf TOKİ konut alanlarında yer istiyor!

Esnaf ve Sanatlkarlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) inşa ettiği alanlarda esnaf ve sanatkara yer verilmemesinde eleştirilerini dile getirdi.

Elmalı Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı'da, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen l Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ' ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

Milletvekili Mahmut Tanal'dan işyeri kiracılarını koruyan kanun teklifi!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sözleşme süresinin sonunda mal sahibinin gerekçe göstermeden kiracıları işyerinden çıkarmasının önüne geçecek bir kanun teklifini Meclis Başkanlığı’na sundu.

Antalya'da Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı llçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı İlçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi

Antalya'ya Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı verildi!

Elmalı îlçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

Telefon ve internet faturası borçlarında icra takibinden önce yazılı uyarı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, telefon ve internet fatura borçlarından dolayı abonelere icra takibi başlatılmadan önce yazılı uyarı yapılacağını ve borcun ödenmesi için 15 günlük ek süre tanınacağını açıkladı.

Mahmut Tanal Validebağ Korusu yanındaki cami inşaatına tepki gösterdi!

CHP İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyon Üyesi Mahmut Tanal, Üsküdar Validebağ Korusu yanındaki cami inşaatına tepki gösteren mahalle halkına destek olmak için bölgeye geldi.

Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji yetkilileri, Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla için yarından itibaren kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla'da kuvvetli yağış ve rüzgar etkili olacak.

KKTC İçme Suyu Boru Hattı'na denizaltı uyarı sistemi eklenecek!

Denizin altından geçecek KKTC İçme Suyu Boru Hattı’na uyarı sistemi eklenecek. Böylece bölgeden geçiş yapan denizaltılar, boru hattına çarpmaması için uyarılacak. Bu uyarı sistemleri gönderdiği sinyallerle bölgeden geçiş yapacak denizaltıları uyaracak.

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

Mahmut Uyar Haberi

Mahmut Uyar

Manar Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Uyar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


Manar Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1        Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2        Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, par ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3    ...