29 / 04 / 2024

Mahmut Yakut

Mahmut Yakut

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Yakut tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avcılar'da kuruldu.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Mahmut Asmalı'dan 2022 yılı asgari ücret değerlendirmesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 2022 yılı asgari ücret zammıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte Asmalı'nın o değerlendirmeleri...

Mahmut Tanal'dan kira eylemlerine yönelik açıklama! 

CHP’nin hukukçu vekili Mahmut Tanal, Ankara Valiliği’nin “Barınamıyoruz” eylemini yasaklamasına ve polisin müdahalesine tepki verdi. 

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Aml Rafıa M. Abdulsalam tarafından kuruldu.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Yakut Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yakut tarafından kuruldu.

Mahmut Dereli: Konut alıcıları yatırımlarından vazgeçmedi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, koronavirüs salgının konut sektörüne etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Mahmut Yakut Haberi

Mahmut Yakut

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Yakut tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avcılar'da kuruldu.


Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü zemin döşeme malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak, 2) Her türlü PVC malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak, 3) Her türlü parke imalatı ve pazarlamasını yapmak,  4 Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul vemalzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak  5) Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak 6) Her türlü dış cephe kaplama işlerini yapmak,  7) Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila,duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve  elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 8) Her...