25 / 07 / 2024

mahmut ziylan

mahmut ziylan

Mahmut Ziylan, 250 milyon Euroluk yatırımla hayata geçirdikleri Watergarden İstanbul’un, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyacağını söyledi. Watergarden'ın açılışının Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Ziylan, Reno hisselerini satıyor!

Ziylan Grubu bu stratejik ortaklıktan ayrılma kararı almış. Şu anda elindeki yüzde 20 hisseyi satmak için başka bir stratejik sektör yatırımcısı ile görüşüyormuş. ..

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı son yolcuğuna uğurlandı!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı vefat etti. 

Mahmut Asmalı kimdir?

Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı kimdir? Mahmut Asmalı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Mimar Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüme dikkat çekti!

Mimaride Modern ve Şık Tasarımların Adresi Bİ Mimarlık CEO'su Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüm ve kentin planlanması ile ilgili önemli noktalara dikkat çekti...

Beykoz Mahmut Şevketpaşa'da doğal sit alanı imar planı askıda!

Beykoz Mahmut Şevketpaşa'da 60 bin 420 metrekarelik doğal sit alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

mahmut ziylan Haberi

mahmut ziylan

Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Ziylan, 250 milyon Euroluk yatırımla hayata geçirdikleri Watergarden İstanbul’un, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyacağını söyledi.


Mahmut Ziylan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Watergarden İstanbul’un hayata geçirilmeye karar verildiği ilk andan itibaren amacımız, İstanbul’un kalbinin attığı bambaşka bir kompleks yaratabilmekti. 600 bin nüfuslu ve nüfusun yarısından fazlasını 18-24 yaş grubunun oluşturduğu Ataşehir’in bu projeye uygun olduğuna karar verdik” dedi.


Ziylan, Watergarden İstanbul’u hayata geçirirken en önemli hedeflerinden birinin gündüz yaşamına olduğu kadar gece yaşamına da farklı ve renkli bir soluk getirebilmek olduğunu belirtti.


Watergarden'ın açılışının Nisan 2017'de yapılması...