16 / 05 / 2024

mahmutbey beşiktaş arası kaç dakika

mahmutbey beşiktaş arası kaç dakika

İstanbul’da metro ağı genişlemeye devam ediyor. Metroyla Halkalı - Beşiktaş arası yolculuk süresi 38,5 dakikaya, Mahmutbey - Mecidiyeköy arası 26 dakikaya iniyor.

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Beşiktaş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş ilçesi, 577, 578, 656, 657 adalar arası tescil harici alana ilişkin ( BSK-32 Kodlu ) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi Mecidiye Mahallesi 637 Ada 3, 5, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 Parseller İle Bu Parseller Arasında Kalan Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıktı.

Beşiktaş'ta kira kavgası: 4 yaralı!

İstanbul Beşiktaş'ta iki grup arasında dükkan kirası nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Beşiktaş, Petrol Ofisi davasını kaybetti!

Beşiktaş Spor ve Jimnastik Kulübü ile Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.

mahmutbey beşiktaş arası kaç dakika Haberi

mahmutbey beşiktaş arası kaç dakika

Kabataş-Mahmutbey metro hattının birinci etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu inşaatı başladı. Toplu ulaşımda önemli bir hat olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu saatte 70 bin vatandaşa hizmet edecek. Diğer metro hatlarıyla birleşecek olan hat, Avrupa yakasının yarısında toplu ulaşımı hızlı, rahat ve konforlu hale getirecek. Metro hizmete alındığında Mahmutbey-Mecidiyeköy arası 26 dakikaya inecek.


İnceleme gezisinde basın mensuplarına bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 11 yıldan beri İstanbul’a 68 milyar lira yatırım yaptıklarını ve bu yatırımların yüzde 55’ini ulaşım yatırımlarının oluşturduğunu söyledi. Ulaşım yatırımlarının önemli bir kısmını da metro yatırımlarının oluşturduğunu aktaran Topbaş, “Dünyada bu kadar yoğun metro yapan tek belediyeyiz. İstanbul’da her mahalleye yarım saat uzaklıkta bir metro istasyonunun olmasını arzu ediyoruz, planlıyoruz. Göreve geldiğimizde 45 kilometre raylı sistem vardı. Şuanda 142 kilometreye...