21 / 05 / 2024

Mahmutbey gişeleri açık mı

Mahmutbey gişeleri açık mı

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı.

Hobi bahçeleri yıkılacak mı?

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmelerinin engellenmesi, sahipli arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırıldı. Kanun teklifi TBMM'de yasalaştı. Peki hobi bahçeleri yıkılacak mı? İşte hobi bahçeleri kanunu...

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Mahmutbey gişelerindeki yıkımda sona gelindi!

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı.

Mahmutbey gişelerinin yıkım çalışmaları başladı!

Serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başladığı Mahmutbey'de gişelerin yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinin taşınması meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul TEM Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey gişelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Mahmutbey gişelerinin 3. köprü ile alakası kalmayacak!

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

Mahmutbey gişeleri 45 günde tamamlanacak!

Mahmutbey gişelerinde trafik yükünün hafifletilmesi için başlatılan çalışmaların bitiş tarihi ile ilgili Bakan Arslan açıklama yaptı. Arslan 45 günde tamamlanacağını ifade etti

Otoyol ve köprü gişeleri kalkıyor!

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

Mahmutbey gişeleri suçlu değil!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir, gündemi meşgul eden Mahmutbey gişelerini içeren yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in yazısı...

Mahmutbey gişeleri ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

Gebze-İzmir otoyolunun gişeleri hazır!

İstanbul-İzmir seyahatini 3,5 saate indirecek Gebze-İzmir otoyolunun gişeleri hazır. Sistemlerin kullanıcı eğitimlerine de başlandı. Orhangazi, Kılıç ve Gemlik Kavşağı gişelerinin teslimatı da yakın dönemde gerçekleşecek.

Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arası 4.5 kilometre azalacak!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan iki yeni yol, Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arasındaki mesafe de 4.5 kilometre azalacak.

Mahmutbey gişeleri açık mı Haberi

Mahmutbey gişeleri açık mı

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı. Ancak geçişin devam ettiği bölümlerdeki yıkım çalışmalarına henüz başlanmadı. Bu çalışmalar başladığında bölgedeki trafiğin olumsuz yönde etkilenmesi bekleniyor.


Mahmutbey Kavşağında geçtiğimiz ay başlayan uygulamada her iki yönde 4'er şeritlik bölümlerde serbest geçiş sistemine geçilmişti. Ancak eski gişelerin yıkılmaması nedeniyle bölgedeki trafik sıkışıklıkları devam etmişti. Yıkım işlemleri tüm hızıyla sürerken trafiğin aktığı 8 şerit dışındaki yıkım işlemleri çok büyük ölçüde tamamlandı. Ancak serbest geçiş sisteminin bulunduğu 4'er şeritlik bölümdeki eski gişeler halen yerinde duruyor. Diğer bölümlerdeki temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından buralarda da yıkım işlemine başlanacak.



Ancak bu yıkım işlemleri sırasında zaten bölgede...