03 / 05 / 2024

mahmutbey Trafik Eğitim Parkı

mahmutbey Trafik Eğitim Parkı

Depreme karşı bilinçlendirme amaçlı projelerin hayata geçirildiği İstanbul Bağcılar’ da 13 bin 250 metrekarelik bir alana Mahmutbey Deprem Similatörlü Trafik Eğitim Merkezi inşa edilecek...

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Yeni konut projelerinin gözde bölgesi Mahmutbey'de trafik sorunu çözülmeli!

Dün havadan çekilen fotoğraflar Mahmutbey gişelerindeki keşmekeşi tam anlamıyla gözler önüne serdi. Tam 14 şeritlik araç ordusu Mahmutbey gişelerine, ardından da3 şeritlik TEM otoyoluna çıkmaya çalışıyor.

Mahmutbey gişelerinin 3. köprü ile alakası kalmayacak!

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

Mahmutbey gişeleri 45 günde tamamlanacak!

Mahmutbey gişelerinde trafik yükünün hafifletilmesi için başlatılan çalışmaların bitiş tarihi ile ilgili Bakan Arslan açıklama yaptı. Arslan 45 günde tamamlanacağını ifade etti

Mahmutbey gişeleri ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

Sarıyer'de trafik sorunu görüşüldü!

Sarıyer Belediye Başkanlığında Trafik Komisyonu ve Balıkçılık- Su Ürünleri Komisyonu olmak üzere 2 toplantı düzenlendi. Yetkililer Sarıyer' de trafik sorununu ve Balıkçılık konusunu masaya yatırdı...

Yeşilyurt İnşaat Mahmutbey Otel projesi 70 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Yeşilyurt İnşaat, İstanbul Bağcılar Mahmutbey'de otel projesine başlayacak. Yeşilyurt Mahmutbey Otel projesi 70 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. İşte Yeşilyurt İnşaat'ın otel projesinden detaylar...

Beşiktaş - Boğaz Köprüsü yönünde kaza! Trafik durdu!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

Yandex'ten İzmir'e özel trafik sıkışıklığı endeksi!

Türkiye'ye özel servisleriyle beğeni toplayan internet şirketi Yandex, sahip olduğu teknoloji ile İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmirliler için de "trafik sıkışıklığı endeksi" hizmetini sunmaya başladı.

TEM'de trafik durdu, İBB açıklama yaptı!

İstanbul TEM Otoyolu, Mahmutbey gişeleri yakınında meydana gelen trafik kazası nedeniyle yoğunluk artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kazayla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

THY Ocak-Eylül 2014 trafik verileri yayınlandı!

Türk Hava Yolları A.O. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Hava Yolları A.O. Ocak - Eylül 2014 trafik verileri yayınlandı.

Bağcılar Mahmutbey Köyiçi imar planı bugün askıdan indiriliyor!

Bağcılar Mahmutbey Mahallesi, Köyiçi Mevkii Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, bugün askıdan indiriliyor. İşte İBB Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan o plan tadilatı...

Dün deniz, kara ve havada trafik durma noktasına geldi!

Kurban Bayramı’nı memleketleri ya da tatil yörelerinde geçirmek isteyenlerin büyük kentlerden çıkışıyla perşembe gecesi başlayan ‘çıldırtıcı’ trafik yoğunluğu, dün de devam etti. Trafik birçok yerde durma noktasına geldi.

mahmutbey Trafik Eğitim Parkı Haberi

mahmutbey Trafik Eğitim Parkı

Geçtiğimiz hafta Çanakkale’de meydana gelen sarsıntı ülkemizi deprem gerçeğiyle yeniden yüz yüze getirdi. Depreme karşı bilinçlendirme amaçlı projelerin hayata geçirildiği Bağcılar’da 13 bin 250 metrekarelik bir alana Mahmutbey Deprem Similatörlü Trafik Eğitim Merkezi inşa edilecek. 


Merkezde uzmanlar tarafından deprem ile ilgili tatbiki bilgiler verilecek. Similatör odalarında bizzat sarsıntıyı yaşayacak olan öğrenciler, deprem anında ne yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak öğrenecekler.


Faylar kuşağında yer alan ülkemiz, geçtiğimiz hafta Çanakkale Saros Körfezi’nde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki sarsıntıyla yeniden deprem gerçeğiyle karşılaştı. Mahmutbey Deprem Similatörlü Trafik Eğitim Parkı Projesi tamamlandığında önemli bir tesis olarak hizmet verecek.


Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı, otoparklı ve asansörlü konutların inşa edildiği ilçede önemli bir projenin adımı atılacak. Mahmutbey Deprem Similatörlü Trafik Eğitim Parkı olarak hazırlanan proje tamamlandığında depreme karşı...