03 / 05 / 2024

Mahmutlar AVM son durum

Mahmutlar AVM son durum

İnşaat alanındaki diğer hissedarların konuyu mahkemeye intikal ettirmesi ve ruhsatın yetersiz olmasından dolayı Alanya Belediyesi tarafından inşaatı durdurulan Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

Konut ve AVM yapımındaki yükselmeyle beton üretimi arttı!

Son 6 yılda konut ve AVM yapımındaki sıçramaya paralel beton üretimi yüzde 66 artarak 107 milyon tondan 179 milyon tona yükseldi. 

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

İzmir İstinye Park AVM'de ÇED süreci uzayacak!

Kamuoyunda sayısız tartışmaya yol açan ve yargıya taşınan AVM proje için yeniden başlayan ÇED sürecinde bu sefer son kararı İzmir halkı verecek.

Alanya Mahmutlar'ın vizyonu prestij cadde ile değişiyor!

İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Mahmutlar AVM son durum Haberi

Mahmutlar AVM son durum

Alanya Belediyesi tarafından inşaatı durdurulan Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor. AVM işletmecilerinin şimdi de AVM ruhsat için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne müracaat edecekleri öğrenildi. Konu hakkında sorularımızı yanıtlayan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Üyesi Kerim Başkaptan, "Ben de böyle bir girişimleri olduğunu duydum. Kendileri bildiğiniz gibi Alanya Belediyesinden iş hanı ya da tek tek iş yeri açmak için ruhsat almışlar. AVM ruhsat almamışlar. AVM ruhsatlarını ise Büyükşehir veriyor. Normal inşaatlarda ayrı ayn dükkanlara iskan alabiliyorsun. Ayn ayn kat ittifakı alabiliyorsun. 


AVMlerde ise tek ruhsat ve tek mülkiyet oluyor. Ayrı ayrı dükkanlar için kat ittifakı alınamıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin başta mülkiyet olmak üzere bu kadar sorun varken buraya AVM ruhsat vermesi mümkün değil. Bir sürü sıkınt var" dedi. 



Haber...