28 / 04 / 2024

MaisonLift asansör ne işe yarar

MaisonLift asansör ne işe yarar

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Giriş katında oturan asansör parası verecek mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Giriş katında oturuyorum. Yeni apartman yöneticisi benden de asansör aidatı istedi. Bu konuda ne yapabilirim?'' sorusuna cevap verdi. İşte o yazı...

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Asansör kullanmayan aidat ödemez!

Takvim Gazetesi yazarı Avukat Feride Hilal İmal, okuyucusunun sorduğu ''Asansör aidatı ödemek istemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim?'' sorusuna cevap verdi.

Bodrum'da yıkılamayan asansör 3 günde yerle bir edildi!

Bodrum kıyılarında oluşa talan gözler önüne serildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 15 gündür yıkılamayan asansörü 3 günde yerle bir etti.

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TSE 341 bin 645 asansörü kontrolden geçirdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, A Tipi muayene kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana asansörlerin periyodik kontrollerini yapan TSE bugüne kadar toplam 341 bin 645 asansör kontrolü gerçekleştirdiğini açıkladı.

Ulusal marka yaratma sırası asansör sektöründe!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, bugünkü yazısında asansör sektörüne dikkat çekti. Özdemir, asansörlerin yatay erişim trendinde hızla büyüdüğünü belirtti.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Bahçelievler'de yük asansörü düştü!

Bahçelievler'de 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörünün düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kabinin kancasından çıkması dolayı düştüğü öne sürülen asansörde bulunan Bekir Bilir (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Keçiören Subayevleri Mahallesi'ne yüzde 53 eğimli asansör yapılacak!

Devlet dairelerine gitmek için 4 km yürümek zorunda kalan Subayevleri sakinleri, yüzde 53’lük eğimi ile Türkiye’nin en uzun eğimli asansörü sayesinde yıllardır çektiği çileden kurtulacak.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Karabük Belediyesi'nden Esentepe Mahallesi'ne asansör atağı!

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne çıkmak isteyen ve 100 metre uzunluğundaki merdiveni çıkmak zorunda kalan vatandaşların zorlanması nedeniyle belediye tarafından Dereevler mevkisine asansör yerleştirildi.

MaisonLift asansör ne işe yarar Haberi

MaisonLift asansör ne işe yarar

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor. Lider marka, önceden asansör planlaması yapılmış olsun ya da olmasın, tüm binalara çözüm getiren MaisonLift asansör sisteminin panoramik camdan üretilen modelleri ile asansör yolculuğunu çok daha ferah ve keyifli hale getiriyor.    


Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine birçok yenilik getiriyor. Otel, villa, alışveriş merkezi vb. bütün binalara özel çözümler sunan MaisonLift, yolcuların manzarayı görebilmelerini sağlayan panoramik tasarımlarıyla fark yaratıyor. Kabinin cam ile çerçevelenmiş olması nedeniyle insanlar kapalı bir kabin yerine panoramik asansörleri tercih ediyor. MaisonLift, sağladığı faydaların yanı sıra tasarımı...