08 / 05 / 2024

Makbule Tokkuş

Makbule Tokkuş

UMT Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Makbule Tokkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile Üsküdar' da 9 Haziran 'da kuruldu.

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Makbule İlayda Ağuş tarafından kuruldu.

Makbule Yönel Maya ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya kimdir? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor? İşte detaylar...

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Makbule Özgan tarafından kuruldu.

Şimdi gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, gayrimenkul yatırımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konut yatırım aracı olarak cazibesini artırdı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Kasım ayına ilişkin konut satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maya, insanların konutu enflasyona karşı kendilerini koruma aracı olarak görmeleri sebebiyle satışların tavan yaptığını belirtti.

Artan konut fiyatları alım gücünü etkiliyor!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, yükselen konut fiyatları nedeniyle gelecek neslin kiralamaya yöneleceğini dile getirdi.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

2021'in ilk yarısında 552 bin 810 adet konut satıldı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2021 yılı konut satışı performansını değerlendirdi. Maya inşaat maliyetindeki artışın konut satışlarını etkilediğini dile getirdi.

2021'in ilk 3 ayında 32 bin 832 ev için yapı ruhsatı verildi!

2017'den sonra gerilemeye başlayan yapı ruhsatlarında 2020'de başlayan hareketlenme 2021'in ilk 3 ayında da devam etti. TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, yapı ruhsatı rakamlarındaki yükselişleri değerlendirdi.

2021'in ilk çeyreğinde konut satışları ne oldu?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2021 yılı 1. çeyrek konut satışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Makbule Yönel Maya, ilk çeyrekte en fazla konut satışının İstanbul'da yaşandığını belirtti.

İllere göre konuta yatırımının geri dönüşü!

Konut fiyatlarında talep etkisiyle görülen hızlı artışın, kira piyasasına şuan için yansımadığından bahseden TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, İstanbul'da amortisman süresinin uzadığını kaydetti.

Makbule Tokkuş Haberi

Makbule Tokkuş

UMT Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Makbule Tokkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile Üsküdar' da 9 Haziran'da kuruldu.


UMT Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...