08 / 05 / 2024

maketten daire satışları

maketten daire satışları

Esenyurt Belediye Başkanı, müteahhitleri, “Tüketicileri aldatmayın. Maket üzerinden sattığınız daireleri bir an önce teslim edin” diye uyardı. Yeni bir döneme giriyoruz. Birbirimizi üzmeden bir takım olumsuzluklara sebebiyet vermeyelim...

Konutta yüksek fiyat balonu patlıyor mu? Daire satışları mart ayında yüzde 23 oranında geriledi!

TÜİK verilerine göre konut satışları mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.8 oranında düşerek 80 bin 214 adet olarak gerçekleşti. 3 aylık dönemde ise sadece 225 bin konut satılabildi.

Maketten konut satışlarına Meclis incelemesi!

Maketten konut satışları yeniden Meclis gündeminde yer aldı. Meclis'te kurulan Ön Ödemeli Konut Satışlarını Araştırma Komisyonu çalışmalara başladı.

Maket ev satışları mercek altında!

TBMM Maketten Ev Satışlarını Araştırma Alt Komisyonu, 'maket ev' üzerinden gerçekleştirilen ev satışlarının yarattığı olumsuz sonuçları incelemeyi sürdürüyor...

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Reasürans desteği maketten konut satışlarını hızlandıracak!

Yurt içi reasürans kapasitesini artırmak için Türk Reasürans Anonim Şirketi kurulması için hazırlıklar yapılıyor. Doğa Sigorta CEO’su Kırmızı, reasürans desteğinin gelmesiyle maketten konut satışlarının hızlanacağını söyledi...

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

6 soruda maketten konut satış sözleşmesi!

Henüz proje aşamasında olan bir daire taraflar arasında yapılan maketten konut satış sözleşmesi ile alınabiliyor. Peki, bu sözleşme nasıl yapılır? Tarafların hakları nelerdir? İşte 6 soruda maketten konut satış sözleşmesi..

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor!

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor. Beykent Locca projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar hemen teslim daire seçenekleri sunuluyor...

Terrace Tema satılık daire!

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede 3+1 daire satışlarının tamamlandı.

Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı!

Aremas Gayrimekul kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, sektörde son dönemlerde yaşanan değişime dikkat çekti. Arslan, "Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı" dedi.

maketten daire satışları Haberi

maketten daire satışları

Esenyurt Belediye Başkanı, müteahhitleri, “Tüketicileri aldatmayın. Maket üzerinden sattığınız daireleri bir an önce teslim edin” diye uyardı.



İstanbul’da çok sayıda konut projesinin devem ettiği Esenyurt ’taki 1/1000 ve 1/5000’lik imar planları Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda anlatıldı. Toplantıya bölgede faaliyet gösteren inşaat, yapı denetim, mühendislik ve müteahhit firmaların temsilcileri katıldı. 


TÜKETİCİYİ ALDATMAYIN 


Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, özellikle bir konut sahibi olmak isterken mağdur olan vatandaşları hatırlatarak müteahhitleri uyardı. 


“Tüketicileri aldatmayın. Maket üzerinden sattığınız daireleri de bir an önce teslim edin” diyen Kadıoğlu, şöyle devam etti: “Yeni bir döneme giriyoruz. Birbirimizi üzmeden bir takım olumsuzluklara sebebiyet vermeyelim. Toplantının amacı da bizden geçen planların anlaşılmayan noktaları bir kez daha anlatmaktır. İmalattan doğan hatalar, ruhsattan yapılan hataların bir kez daha yapılmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” 


DEPREM UYARISI


Yapıların yönetmeliğe ve...