29 / 04 / 2024

maketten ev teslim tarihi

maketten ev teslim tarihi

Mesken satın almak isteyenler inşaat çalışmaları biten projelerden ev satın aldıkları gibi, henüz inşaat çalışmaları başlamamış veya devam eden projelerden de ev satın alabiliyor. Peki, maketten konut satış sözleşmesinde teslim tarihi nedir?

Türk inşaat şirketi iflas etti! Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi!

Karadayı Konut Yapı AŞ. iflas etti. Şirket bin 500 konutu teslim edemeyince iflas bayrağını çekti. Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi.

Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor!

Prefabrik evler hemen teslim edildiği için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata ev alma fırsatı! 339 bin 900 TL'den başlıyor! İşte prefabrik ev fiyat listesi

Uygun fiyata ev almak isteyen vatandaşlar prefabrik evleri mercek altına aldı. Peki, Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

339 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! İşte hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyat listesi

Prefabrik evler, uygun fiyatları ve depreme karşı dayanıklılıkları olmalarından dolayı birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki, Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi...

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

Hemen teslim prefabrik evlerde güncel fiyatlar nedir? İşte, Prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Gündemde prefabrik ev yardımları varken, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan prefabrik ev fiyatlarında güncel durum ne? 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabriklerde, anahtar teslim fiyatıyla karşınızda. İşte, prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Anahtar teslim prefabrik evler ne kadar? 1 günde hazır prefabrik ev 2 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ev almak isteyen herkes için alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde, anahtar teslim uygun fiyatlı seçenekler sizi bekliyor. 2+1 prefabrik ev, 3+1 prefabrik ev seçenekleri betonarme bir evden daha ucuzdur. İşte, 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik evlerin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Manavgat'ta afetzedelere 177 konteyner ev teslim edilecek!

Manavgat'ta meydana gelen yangınlar sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için köylere kurulan 177 konteyner yakın zamanda vatandaşlara teslim edilecek. 

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Maketten konut satışı yapan şirketlere ceza yağdı!

Ticaret Bakanlığı, maketten ev satışında düzenlemelere uymayan şirketlere ceza yağdırdı. Toplam 23 milyon 930 bin TL ceza kesildi.

Maketten ev satışı vurgunu sona eriyor!

Maketten gösterilen konutu satın alıp dolandırılan vatandaşların şikayetleri üzerine oluşturulan komisyon toplanacak ve sunumları dinleyecek.

Maketten konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Ön ödemeli konut satışı ile ilgili düzenlemeler 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da düzenlendi. Maketten ev alacakların arsa üzerinde satışa sunulacak konut sayısı, kat irtifakı kurulması ve inşaat izinlerinin alınmış olmasına dikkat etmesi gerekiyor.

maketten ev teslim tarihi Haberi

maketten ev teslim tarihi

Maketten konut satış sözleşmesinde teslim tarihi!

Mesken satın almak isteyenler inşaat çalışmaları biten projelerden ev satın aldıkları gibi, henüz inşaat çalışmaları başlamamış veya devam eden projelerden de ev satın alabiliyor.


Bu gibi projelerden ev alan kimseler firma ile maketten konut satış sözleşmesi imzalıyor. Bu sözleşmenin öncelikle şekil şartına uygun olması ve kanun ile yönetmeliklerle tanınan tüketici haklarına aykırı hüküm içermemesi gerekiyor.


Bu şekilde hazırlanan bir sözleşme imzalayan kimselere ev ne zaman teslim edilmeli? Maketten konut satış sözleşmesinde teslim tarihi en geç hangi tarihtir?


Konutun teslimi

MADDE 10 – (1) Ön ödemeli konut satışında devir veya teslim süresi sözleşme tarihinden itibaren otuz altı ayı geçemez.


(2) Aşağıdaki hallerde konutun tüketiciye devir veya teslim edildiği kabul edilir:


a) Kat mülkiyetine konu konutun tüketici adına tescili,


b) Kat irtifakına konu...