10 / 05 / 2024

makilik alan yangın

makilik alan yangın

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında 5 hektarlık alan zarar gördü...

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Beylicium AVM'de yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Beylicium AVM'de yangın çıktı. Olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Fransa’daki tarihi Nantes Katedrali’nde yangın!

Fransa'nın Nantes şehrinde yer alan tarihi Saint-Pierre Katedrali'nde yangın çıktı. 

Bilecik'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Bilecik'in işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı...

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

9 soruda yangın sigortası!

Forbes Dergisi’nin Akıllı Yaşam ekinde yer alan habere göre,  yangın sigortasında bilinmesi gereken 9 madde bulunuyor. İşte 9 soruda yangın sigortası…

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Denizli Pamukkale'de ormanlık alanda yangın çıktı!

Pamukkale ilçesinde orman alanında piknik ateşinden çıktığı ihtimali üzerinde durulan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayıldı. Rüzgarın, yaklaşık 2 hektar orman alanında etkisini sürdüren yangını söndürme çalışmalarını olumsuz etkilediği bildirildi.

Mudanya'da makilik alanda yangın!

Bursa’nın Mudanya İlçesi Aydınpınar Mahallesi ormanlık alanında meydana gelen yangında, 1 dönümlük makilik alan yandı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı..

makilik alan yangın Haberi

makilik alan yangın

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Konacık beldesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Konacık, Bodrum, Ortakent-Yahşi, Bitez belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri ile Bodrum Orman İşletme Şefliğinden 1 helikopter, arazözler ile 25 orman işçisi ile müdahale edildi.


Yanan alanın sarp ve kayalık olması yangına müdahaleyi zorlaştırdı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangında 5 hektarlık makilik ve çalılık alan zarar gördü.


Olay yerinde bulunan bazı vatandaşlar ise yangının çocukların yaktığı ateşten dolayı çıktığını ve alevlerin hızla büyük bir alana yayıldığını iddia ettiler. 


Yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülen yangında soğutma çalışmaları...