05 / 05 / 2024

Makina Kimya Endüstrisinde yangın

Makina Kimya Endüstrisinde yangın

Kırıkkale Makina Kimya Endüstrisi Mühimmat Depoları bölgesinde büyük bir patlama ve yangın meydana geldi. Büyüyerek geniş bir alana yayılan alevler nedeniyle Ankara-Kayseri Karayolu ulaşıma kapatıldı...

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Demir çelik endüstrisinde ‘metalmorfoz’ dönemi başlıyor...

İklim krizine karşı birçok ülkenin net sıfır hedefi belirlemesi ile başlayan “yeşil çelik” yolculuğunda, üretim merkezi olarak Ortadoğu, üretim şekli olarak elektrikli ark fırınları ve ürün olarak da doğrudan indirgenmiş demir öne çıkacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları....

Çin devreden çıktı, 1 milyon çiftçi ile Türkiye açığı kapatacak!

Çin’in meyve üretim alanlarını pirinç üretimine ayırması ile piyasada boşluk oluştu. Meyve suyu endüstrisinde Türkiye’ye talebin arttığını belirten Meyve Suyu Endüstrisi Derneği Başkanı Ozan Diren, “Bu yıl 500 milyon dolarlık ihracata ulaşacağız” dedi.

Türkiye, bu endüstride dünyada 6’ncı, AB’de 3’ncü!

TİM ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin moda endüstrisinde dünyada 6’ncı Avrupa Birliği’nde 3’ncü olduğunu söyledi. Gültepe, "Moda markalarımızın 100'den fazla ülkede 2 bini aşkın mağazası bulunuyor" diye konuştu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Güçlü motoru ile Volkswagen Touareg bayilerde sizi bekliyor! İşte 15 Hazirsan 2023 fiyat listesi

Volkswagen, otomobil endüstrisinde saygın bir markadır. Touareg gibi lüks modellerde herkesin en çok tercih ettiği modellerdendir. Haziran ayı ile araçlarda yapılan zamları merak eden vatandaşlar, Volkswagen Touareg'in 15 Haziran 2023 fiyat listesini merak ediyor.

Peugeot Boxer Haziran ayında yine en çok konuşulan araç oldu! İşte 07 Haziran 2023 fiyat listesi

Peugeot, otomobil endüstrisinde uzun bir geçmişe sahip köklü bir markadır. Boxer, Peugeot'nun kalite ve dayanıklılık standartlarını yansıtır. Bu da uzun vadeli kullanım için güvenilir bir  Haz sağlayabileceği anlamına gelir. Peki 07 Haziran 2023 fiyat listesi

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Sahibine lüks ve sportif bir yaşam tarzı sunan BMW X3 bayilerde! Yüksek performansı yaşamak için acele edin

BMW X3, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Örneğin, araçta ön çarpışma uyarısı, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi sürüş yardımı sistemleri bulunmaktadır. BMW, otomotiv endüstrisinde saygın bir markadır. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Nisan ayında en fazla ihracat otomotiv endüstrisinde gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapılan sektör oldu.

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kişi tarafından kuruldu.

Makina Kimya Endüstrisinde yangın Haberi

Makina Kimya Endüstrisinde yangın


Kırıkkale'nin Hasandede Beldesi'ndeki mühimmat deposundaki patlamadan sonra başlayan orman yangını kontrol altına alınamıyor. Alevlere MKE, Kırıkkale ve Ankara'dan giden itfaiye ekipleri müdahale etti. Gece olması nedeniyle havadan söndürme çalışmaları yapılamıyor. Büyüyerek geniş bir alana yayılan alevler nedeniyle Ankara-Kayseri Karayolu ulaşıma kapatıldı.


İtfaiye ekipleri, alevlerin diğer depolara sıçramaması için yoğun çaba harcıyor. Ekipler, alevlerin diğer depolara sırayetini önlemek için önlemlerini aldı. Arama kurtarma ekipleri de patlamanın olduğu mühimmat deposuna girmeye çalışıyor.


Kırıkkale'nin Hasandede Beldesi'nde bulunan Makine Kimya Endüstri'ne ait mühimmat deposunda akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle çevredeki binaların camları kırılırken, bazı vatandaşların hafif şekilde yaralandığı bildirildi. Patlamanın meydana mühimmat deposunun bulunduğu bölgedeki ormanlık alanda yangın başlarken, olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Öte yandan mühimmat deposununda...