02 / 05 / 2024

makine ruhsatları

makine ruhsatları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, yeni makinelerin yanında, kullanımda olan diğer makinelerinde ruhsatı olacağını açıkladı. Böyle bir durumda iş makinelerinin de ruhsatı olacak

Yapı ruhsatlarındaki artış 2017'de sektöre doping olacak!

Türkiye İMSAD’ın Kasım ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Rapora göre, 2016 yılı ilk dokuz ayında alınan yapı ruhsatları metrekare bazında yüzde 6,1 artarak 143,5 milyon metrekareye ulaştı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli atıldı!

Mevcut bakım, ikmal atölyelerinin ihtiyaca cevap veremez nitelikte olması nedeniyle asfalt tesislerinin yanında başlatılan Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli bugün atıldı.

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün H. Bülent Atay imzasıyla kuruldu.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serhat Akyürek ve Murat Akyürek ortaklığında kuruldu.

Dürr Systems Makine Mühendislik Proje İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Dürr Systems Makine Mühendislik Proje İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta açıldı.

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Seyit Yiğit tarafından 80 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Arsil İnşaat Malzemeleri Makine Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsil İnşaat Malzemeleri Makine Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Sili tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Beşis Makine, Ankara'ya 2 yeni tesis kuracak!

Besiş Makine, 2 yıl gibi kısa sürede pazarda önemli bir noktaya gelirken, önümüzdeki dönemde iç pazar ve ihracat kaynaklı büyümeye odaklandı.

makine ruhsatları Haberi

makine ruhsatları




Vizyon 2023 Kamu ve İş/İnşaat Makinaları Sektör Buluşması’nda konuşmacı olarak konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'de katıldı. Ergün, 2011 yılının ülke sanayisi için oldukça kritik bir yıl olduğunu söyledi.


Yeni Teşvik Sistemi ile makine sektörüne ciddi teşvikler sağladıklarını anlatan Ergün, sözlerine şu şekilde devam etti:


Bu sayede Türkiye’de çok daha nitelikli yatırımlar yapılacak ve makine sektörü de bu yatırımlardan ciddi oranda pay alacak. Caterpillar firması da Türkiye’de oldukça büyük bir yatırım gerçekleştirme konusunda ciddi bir yaklaşım içinde, Temmuz ayında firmanın başkanı Türkiye’ye gelecek. 


Üreticilere bazı tavsiyelerde de bulunan Ergün, ”Daha nitelikli yatırımlar yapın, daha kaliteli üretim yapın”...