07 / 05 / 2024

makro inşaat emlak konut

makro inşaat emlak konut

Makro İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Emlak Konut GYO’dan aldığı 185 dönümlük arazi üzerinde 4 bin konutluk bir proje geliştirip gelecek yılın ilk çeyreğinde lansmanını gerçekleştireceklerini söyledi.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Makro İnşaat'tan Silivri'ye 616 konut geliyor! Yeni proje!

Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir ve Park Mavera gibi projelere imza atan Makro İnşaat, Silivri'nin Ortaköy Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor..

Makro İnşaat Başakşehir'de 1500 konut yapacak! Yeni projeler!

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

12 soruda Makro İnşaat Kayabaşı projesi!

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesi Makro İnşaat tarafından TOKİ’ye ait tapulu arazi üzerinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Makro İnşaat Kayabaşı projesi detayları...

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesi başlıyor!

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesinde 700 konut ve 120 dükkan inşa edilecek. Projenin inşaat çalışmalarına önümüzdeki Ağustos ayında başlanıyor...

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Taşınmaz satın alan kimselerin vergi mükellefiyeti bir sonraki sene başlıyor. Peki, satın alınan taşınmaz mal yeni inşaatsa emlak vergisi nasıl ödenir? Kanun gereğince yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Makro İnşaat projelerinin tercihi Mitsubishi Electric!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro inşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric'i tercih ediyor.

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tarhan Temuçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Üçkon İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkon İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal ve Hacı Üzüm ortaklığıyla 750 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

MCY İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCY İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mürteza Uçar tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenler, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

makro inşaat emlak konut Haberi

makro inşaat emlak konut

Nisan ayında Emlak Konut GYO‘nun Ankara Mühye bölgesinde satışa çıkardığı 181 bin 728 metrekarelik arsanın ihalesini ortağı Akyapı ile birlikte kazanan Makro İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Atakent’teki ofisinde Mehmet Canıtatlı’ya şirket olarak başarı odaklı çalışmalarının sırrını sektörün saygınlık kazanmasına yönelik beklentilerini anlattı.


MAKRO İnşaat temel referansları nelerdir?


Marka değerimizi anahtar teslimlerinin ardından başlayan hizmetler ve güvenle oluşturduk. En büyük referansımız müşterilerimizin bizlere duyduğu güvendir. Bir müşterinin dairesini teslim aldıktan sonra ‘Bize gösterdikleri maket ve örnek dairedekinin aynısını yapmışlar’ demesi bana göre bir tanıtım filminden daha etkili referanstır. Grup olarak teknik desteği çok iyi verdiğimizi düşünüyoruz.  Markamızı sağda solda, her hangi bir organizasyonda kullanarak bilinirlik oranımızı artırmak yerine, bizlerden daire satın alanların taleplerini can kulağıyla dinleyip karşılamamız ve bundan duyulan...