26 / 05 / 2024

makro inşaat emrah dalkaya

makro inşaat emrah dalkaya

Makro İnşaat Pazarlama Müdürü Emrah Dalkaya, 30 Mart'ta gerçekleştirilen emlakkulisi.com sektör buluşmalarında gayrimenkul sertifikası hakkında konuştu...

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat!

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 16 Mart tarihinde ön satışa çıkıyor. İşte Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Makro İnşaat'tan Silivri'ye 616 konut geliyor! Yeni proje!

Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir ve Park Mavera gibi projelere imza atan Makro İnşaat, Silivri'nin Ortaköy Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor..

Makro İnşaat Başakşehir'de 1500 konut yapacak! Yeni projeler!

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

TOKİ ve Makro İnşaat Gayrimenkul Sertifikası toplantısı 8 Mart'ta!

TOKİ ve Makro İnşaat, sektörde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Sertifikası projesini hayata geçiriyor. Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleşecek toplantı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İnşaat harcamasına KDV iadesi geliyor!

TBMM’ye sunulan Torba Yasa Tasarısı’nda yer alan yatırımlardaki inşaat harcamalarının KDV’si geri ödenecek. Geri ödeme 2017’yle sınırlandırıldı. Emrah Akın, “ Bu düzenlemenin süresiz veya en azından 2020’ye kadar uygulanması daha çok yatırımcıyı harekete geçirir” dedi.

Olkan Güneş, Makro İnşaat'tan ayrıldı!

Olkan Güneş, Makro İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü görevinden bugün itibariyle ayrıldı.

12 soruda Makro İnşaat Kayabaşı projesi!

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesi Makro İnşaat tarafından TOKİ’ye ait tapulu arazi üzerinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Makro İnşaat Kayabaşı projesi detayları...

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesi başlıyor!

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesinde 700 konut ve 120 dükkan inşa edilecek. Projenin inşaat çalışmalarına önümüzdeki Ağustos ayında başlanıyor...

Makro İnşaat'ın Kayabaşı projesi yıl sonunda başlayacak!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı arsa ihalesinin kazananı Makro İnşaat oldu. 2 arsaya toplam 2 milyar 305 milyon TL hasılat ve 563 milyon TL idare geliri teklif edildi. Yapılacak projede metrekare birim fiyatının yaklaşık 4 bin 500 TL olması planlanıyor.

TOKİ Kayabaşı arsa ihalesini Makro İnşaat kazandı!

TOKİ Kayabaşı arsa ihalesini 563 milyon TL teklifle Makro İnşaat kazandı. Makro İnşaat, Kayabaşı Toplu Konut Alanı 876 Ada 1 Parselde 257 milyon, 876 Ada 2 parselde ise 306 milyon TL teklif sundu.

Makro İnşaat projelerinin tercihi Mitsubishi Electric!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro inşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric'i tercih ediyor.

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi açıldı!

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi, Acun Uyar, Ercan Uyar, Murat Çamur Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde açıldı.

makro inşaat emrah dalkaya Haberi

makro inşaat emrah dalkaya


Makro İnşaat Pazarlama Müdürü Emrah Dalkaya, konut sektörünün sorunlarının tartışıldığı emlakkulisi.com sektör buluşmaları toplantısında, yeni bir yatırım enstrümanı olan gayrimenkul sertifikasından bahsetti.


İstanbul'da konutlara ulaşmanın her geçen gün daha zorlaştığını söyleyen Emrah Dalkaya, küçük yatırımcıların gayrimenkul sertifikasına ciddi bir ilgisi olduğunu dile getirdi.



Makro İnşaat Pazarlama Müdür Emrah Dalkaya'nın açıklaması şu şekilde;


"Gayrimenkul sertifikasında şu ara talep toplama aşamasındayız. Ciddi bir ilgi var. Özellikle muhtelifli yatırımcıların ilgisi var ama tabi biz yaptığımız reklamlarla küçük yatırımcıları da işe dahil etmeye çalıştık. Bugün artık Türkiye'de İstanbul'da özellikle 4 bin TL'nin altına düşmenin pek bir imkanı yok. Dolayısı ile konutlara ulaşmak da her geçen gün daha da zorlaşıyor. Geliştirdiğimiz bu yeni sistemle birlikte küçük yatırımcıları da oyunda dahil ediyoruz. Bunun bize ne faydası olacak? Müteahhit...