13 / 05 / 2024

makro inşaat giriş kayaşehir

makro inşaat giriş kayaşehir

Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 5 indirimin yapıldığı Bahçetepe İstanbul Giriş Kayaşehir 'de dükkanlar 172 bin liradan satılıyor...

Kapanan inşaat şirketi sayısı 80 bini aştı! Müteahhitler ve emlakçılar zor durumda!

2023'te en çok şirket kapanan sektör inşaat oldu. Giriş çıkışın en fazla olduğu sektörde 2010 yılından bu güne 80 binden fazla şirketin kepenk indirdiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Yerli otomobil fabrikasının inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fabrikanın boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının altyapı çalışmaları tamamlandı. 

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

2020'de kaç inşaat firması kapandı? 

Geçtiğimiz yılda pandemi nedeniyle inşaat sektöründe 4 binden fazla şirket kapandı. Girişi çıkışın en çok olduğu sektörlerden biri olan inşaat sektöründe 2010'dan bu yana 65 şirket kepenk indirdi. 

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

Yerli oto fabrikasının inşaatında 5 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında 5 bin kişinin istihdam edileceği açıklandı.

İnşaat ve emlak sektörü dijitalleşmeli!

İnşaat ve Emlak sektörü büyümesine devam eden nadir sektörlerin başında geliyor. COVID-10 sebebiyle etkilenen inşaat ve emlak sektörü yine de büyümesine devam etti. Dijital Projeler Girişimcisi Adem Atbaş, inşaat ve emlak sektörünü değerlendirerek “ daha da büyüyecek” diye konuştu.

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

makro inşaat giriş kayaşehir Haberi

makro inşaat giriş kayaşehir

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen ve Bahçetepe İstanbul'un ticari birimleri olarak satışa sunulan Giriş Kayaşehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı imzası ile yükseliyor.


Bahçetepe İstanbul Giriş Kayaşehir 'de son başvuru günü 26 Nisan 2013 tarihi olarak belirlendi. Projedeki ticari birimler 27 Nisan 2013 tarihinde satışa çıkacak. 


Bahçetepe İstanbul Giriş Kayaşehir 'de yer alan dükkanlar 30 metrekare ile 116 metrekare, teraslı dükkanlar 50 metrekare ile 52 metrekare, süpermarket ise 896 metrekare alana sahip. 


Bahçetepe İstanbul Giriş Kayaşehir fiyat listesi;

30 metrekare ile 116 metrekare dükkanlar 172 bin TL ile 813 bin TL

50 metrekare ile 52 metrekare teraslı dükkanlar 253 bin TL ile 265 bin TL

896 metrekare süpermarket 4 milyon TL


Bahçetepe İstanbul Giriş Kayaşehir ödeme planı;

-Toplam bedelin yüzde 50'si peşinat olarak ödendiğinde, kalan yüzde 50'lik kısım...