05 / 05 / 2024

Makrom mağdurları cumhurbaşkanlığı

Makrom mağdurları cumhurbaşkanlığı

17 Aralık 2015 tarihinde diğer inşaat mağdurları ile birlikte yeni bir eylem yapma kararı alan Makrom mağdurlarından Bahriye Önal'ın Cumhurbaşkanlığı'na şikayetine yanıt geldi. İşte gelen cevap...

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tatar'a yeni cumhurbaşkanlığı makamı önerisi!

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KKTC Cumhurbaşkanlığı makam inşaatı için açıklamalarda bulundu.

Çek mağdurlarının mağduriyeti giderilecek!

Bazı Kanunlarda ve 399 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Teklifi ile, çek mağdurlarının mağduriyeti giderilecek. Torba kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

Konut mağdurları bugün Esenyurt'ta toplanıyor!

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 18:00'de Esenyurt'ta toplanıyor.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Acunkent mağdurları Kısıklı'da eylem yaptı!

Acunkent mağdurları seslerini duyurabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da eylem yaptı.

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır bekledikleri konutlarını istiyor!

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır evlerini almak için mücadele ediyor. Mağdur grup sesini duyurmak için basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi.

Makrom mağdurlarıyla dalga geçmişler!

Yüzlerce daireyi sahiplerine teslim etmedikleri iddiasıyla Makrom Yapı ve arsa sahipleri hakkında açılan davanın 8. duruşması yapıldı. Bir mağdur "İnsanlardan aldıkları paraları lüks arabalara ve boy yükseltme ameliyatlarına yatırdılar" dedi.

Cumhurbaşkanlığı sistemi yabancı yatırımcı çekecek!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Cumhurbaşkanlığı sisteminin yabancı yatırımcıları Türkiye'ye çekiceğini belirtti. Ermut, “Kamunun etkinliği yatırıma pozitif yansır'' dedi.

Fi Yaka Kırıkkale mağdurları TMSF'ye başvurdu!

Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Mağdurlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.

Makrom mağdurları cumhurbaşkanlığı Haberi

Makrom mağdurları cumhurbaşkanlığı


17 Aralık 2015 tarihinde diğer inşaat mağdurları ile birlikte yeni bir eylem yapma kararı alan Makrom mağdurlarından Bahriye Önal Cumhurbaşkanlığı'na Makrom City projesi ile ilgili şikayette bulunmuştu. Makrom mağduru Bahriye Önal'ın yaptığı şikayete Cumhurbaşkanlığı'ndan yanıt geldi. 


İşte Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen o yanıt...

Yazınıza istinaden denetim yapmak üzere Mehterçeşme mahallesi, Ulus caddesi, 1883 sokak, No:24 Esenyurt adresinde faaliyet gösteren Tara Gıda Yapı San. Tic. A.Ş. firmasında müdürlüğümüz elemanlarınca 07/12/2015 tarihinde yapılan denetimde firma yetkilisi; adı geçen projeyi projeyi Makrom firmasından devraldıklarını (şartlı olarak) belediye ile olan ruhsat sorunlarının çözülmesinden sonra, daireyi almak istiyorlarsa fark ödeyerek daire sahibi olunabileceği ya da ayrılmak isteyenlerin Makrom firmasına ödediği ana parayı geri alarak projeden ayrılabileceğini mağdurlara toplantılarda belirttiklerini beyan etmektedir. 







Mağdur Bahriye Önal'ın Cumhurbaşkanlığı'na şikayetini takiben Gümrük ve Ticaret...