02 / 05 / 2024

maksut turanlı fikirtpe açıklama

maksut turanlı fikirtpe açıklama

Fikirtepe’de ilk hafriyat ruhsatını alan İslamoğlu İnşaat, 3 yıldır projelerine çivi bile çakamadı. İslamoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Turanlı, tüm bu yaşananların özel sektörü yıldırma politikasının bir sonucu olduğunu söyledi…

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Maksut Ünal tarafından kuruldu.

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 42 milyon TL sermaye bedeli ile Nurhan Gazeryan, Maksut Gazeryan ve Murad Gazeryan ortaklığında kuruldu.

Optima Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Babahan ve Kerem Turanlı ortaklığında kuruldu.

Maksut Serim kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Maksut Serim kimdir? Maksut Serim kaç yaşında? Maksut Serim daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Akbaş ve Maksut Baran Demircan ortaklığında kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Turanlı tarafından kuruldu.

Ardef Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardef Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Onut Turanlı ve Ömer Erhan Yücel ortaklığında kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Grb Yapı Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grb Yapı Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maksut Gürbüz tarafından kuruldu.

maksut turanlı fikirtpe açıklama Haberi

maksut turanlı fikirtpe açıklama

Fikirtepe yeni imar planı geçtiğimiz aylarda askıya çıktı. Her ne kadar sorunlar çözülmüş görünse de mağduriyetler hala devam ediyor. Bunun en canlı örneği de İslamoğlu İnşaat. Firma Fikirtepe’de ilk hafriyat ve alt yapı ruhsatını alan şirket. Fakat bürokratik engellerden dolayı 3 yıldır projede çivi bile çakamamış. 


Gelinen nokta bizi 3 yıl geriye götürdü

Fikirtepe’de yaşananlar sadece vatandaşları değil firmaları da mağdur ettiğinin altını çizen İslamoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Turanlı, bölgede yaşananların özel sektörü yıldırma politikasının bir sonucu olduğunu söyledi. Maksut Turanlı, “Biz Fikirtepe’de ilk ruhsat alan firmayız. Fakat 3 yıldır projede çivi bile çıkamadık. Fikirtepe’de özel sektör yıldırılmaya çalışıldı. Fakat bunu yapamayacaklarını anladıkları için imar izni verildi ama bu  da bizleri sadece 3 yıl geriye götürdü. Başka bir şey...