04 / 05 / 2024

makyol inşaat göksu projesi

makyol inşaat göksu projesi

Dünyanın ilk 225 inşaat şirketi arasında yer alan Makyol İnşaat, kendi arazilerine 5 yeni proje daha yapma hazırlığı içinde. Firma, Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu'da yeni projelere başlayacak...

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göksu, Mutlu Ayata ve Ali Doğaner ortaklığında kuruldu.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

makyol inşaat göksu projesi Haberi

makyol inşaat göksu projesi

Dünyanın ilk 225 inşaat şirketi arasında yer alan Makyol İnşaat, kendi arazilerine 5 yeni proje daha yapma hazırlığı içinde. Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu'da yeni projeler yaparak sektöre uzun vadeli yaklaştıklarını dile getirdi. 


Taahhüt alanında Türkiye ve dünyanın sayılı markaları arasında yer alan; ağır inşaat altyapı, ticari gayrimenkul, konut geliştirme ve turizm gibi sektörlerde projeler gerçekleştiren Makyol, konut yatırımlarına hız verdi. Gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkaran Makyol, uluslararası sektör değerlendirme raporu ENR'a göre son 9 yılda 8 kez Dünyanın ilk 225 inşaat firması arasında yer alıyor. Makyol, kendi arazileri üzerinde 5 proje daha üretmeyi planlıyor. 

Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, sıradaki projelerinin Bahçeşehir, Haramidere,...