28 / 04 / 2024

Makyol Yaşam ulaşım bilgileri

Makyol Yaşam ulaşım bilgileri

Makyol İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Makyol Yaşam güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 217 bin 840 TL'den başlıyor. Dairelerin satışlarına devam edilen proje, 465 adet daireden oluşuyor...

Makyol Yaşam ulaşım

Konutların fiyatlarının 217 bin 840 TL'den başlangıç gösterdiği Makyol Yaşam ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje, 6 bloktan oluşuyor...

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Makyol Yaşam’dan “Paranız Mevduatta Kazanırken Daire Sahibi Yapan” Fırsat!

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Makyol Yaşam'dan Enflasyonla Mücadele indirimine ek yüzde 10 indirim!

Makyol Yaşam’daki son 60 daire için hemen teslim imkanıyla peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanı sunuluyor...

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018!

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 464 adet daireden meydana gelen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Makyol Yaşam fiyatları 2018!

Makyol Yaşam fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Makyol Yaşam’da her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daireler bulunuyor. 

Yaşam alanlarımız Kuzey’e kayacak!

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Türkiye’yi bekleyen hava durumunu anlatarak, yaşam alanlarımızın Kuzey’e kayacağını söyledi..

Makyol Yaşam'da eski evini getir, yeni evine hemen taşın!

Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde "eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma" kampanyası başladı...

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Makyol Yaşam’da eski evini getir, yeni evine hemen taşın kampanyası!

Makyol’un 50 yılı aşkın deneyimiyle geliştirdiği ‘Makyol Yaşam Beylikdüzü’ projesi, başlattığı kampanya kapsamında “eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma” kolaylığı sağlıyor...

Kastamonu'ya engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 18 yaşındaki otizmli Alideniz Uğur'un resim sergisini izledi. Babaş, sergide Engelsiz Yaşam Merkezi'nin müjdesini verdi. Merkez için ihaleye çıkılacağını belirtti.

Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatları!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatlar...

Makyol Yaşam ulaşım bilgileri Haberi

Makyol Yaşam ulaşım bilgileri

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yaşama geçirilen Makyol Yaşam güncel fiyat listesi konutların tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. 


Dairelerin satış sürecine devam edilen Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri içerisinde;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


23 bin metrekare alana sahip olan Makyol Yaşam güncel fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 217 bin 840 TL olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanılıyor. 



Dairelerin 72 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Beylikdüzü Makyol Yaşam, 6 blok halinde inşa ediliyor. 


Makyol İnşaat Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


Makyol Yaşam güncel fiyat listesi!

1+1'ler 217 bin 840 TL'den,

2+1'ler 402 bin 640 TL'den,

3+1'ler...