04 / 05 / 2024

malatya 2016 gayrimenkul sektörü

malatya 2016 gayrimenkul sektörü

Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, son yıllarda gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşların gözde yerleri arasında Fahri Kayahan, Barguzu ve Yakınca olduğunu belirtti.

Malatya'daki 24 adet gayrimenkul satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Malatya Battalgazi'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya'da 22 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de

Malatya ili, Doğanşehir ilçesinde yer alan 22 gayrimenkul satılıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya Battalgazi'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Malatya 1. Satış Memurluğu, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 998 bin 475 TL'ye satıyor...

Malatya'da 11.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 816 bin 973 TL bedelle satışa çıkardı.

Malatya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Kaynarca Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 96 bin 668 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Malatya Büyükşehir'den 32.4 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 32 milyon 467 bin 898 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

ÖİB Malatya Yeşilyurt'taki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Kuyulu Mahallesi'ndeki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor..

Malatya Büyükşehir'den satılık 56 adet gayrimenkul!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 6 Temmuz Perşembe günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde bulunan 56 gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Malatya'da gayrimenkul satışları hareketlenecek!

Malatya'da emlakçılar, kayısı sezonunun ardından piyasada yaşanan durgunluğun giderileceğini düşüyorlar.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı bugün tescillendi.

TCDD'nin Malatya Battalgazi'deki 5 gayrimenkulü satılıyor!

TCDD'nin Malatya Battalgazi'de bulunun 5 gayrimenkulü satışa sunuluyor. Gayrimenkuller için ihale 27 Nisan'da düzenlenecek..

malatya 2016 gayrimenkul sektörü Haberi

malatya 2016 gayrimenkul sektörü

Sonsöz gazetesine konuşan Özgül, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların Fahri Kayhan, Barguzu ve Yakıncaya bölgelerine yöneldiğini açıkladı. Özgül, "Vatandaş artık ev alırken artık ferah yerleri arıyor. İnsanlar daha rahat yerleri arıyor. Ailesinin ve çocuklarının rahat etmesini istiyor. Bu bölgelerde yapılan İmar ve çevre düzenlemelerinin iyi olması bu bölgedeki yapıların depreme dayanıklı olması yatırımcıların öncelikleri arasındadır. Fuzuli de Emeksiz de her binanın bir atıl odası vardır. Yani güneş görmeyen kullanılmayan bir odası vardır mutlaka bulunuyor. Ama, Fahri Kayahan Barguzu ve Yakınca bölgelerinde ki yapılar daha ferahtır" dedi.


VATANDAŞ FERAH YER ARIYOR 

Sonsöz gazetesine konuşan Özgül, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların Fahri Kayhan, Barguzu ve Yakıncaya bölgelerine yöneldiğini açıkladı. Özgül, "Vatandaş artık ev alırken artık ferah yerleri arıyor. İnsanlar daha rahat yerleri arıyor....