16 / 05 / 2024

Malatya 6 arsa satılık

Malatya 6 arsa satılık

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan 6 arsayı satışa sunuyor. Arsaların toplam tahmini satış bedeli  24 milyon 993 bin 54 TL olarak açıklandı.

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak iki ilde 6 arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Diyarbakır ve Bingöl'de yer alıyor. 

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

Belediyeden ticaret imarlı 6 arsa!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Sakarya'da 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor! Bu tarihe dikkat!

Kocaali Belediyesi, Sakarya Kocaali'de yer alan 6 adet arsayı 46 bin 688 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi... 

Halfeti Belediyesi'nden konut imarlı 6 arsa!

Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Malatya 6 Şubat'ta ana depremini yaşamadı mı? Yer bilimci açıkladı: O fay parça parça kırılarak deprem üretebilir!

Yer bilimci Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından Malatya'nın deprem riskine ilişkin konuştu ve bir bölgeye dikkat çekerek, parça parça kırılarak deprem üretebileceğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Antalya'da ticaret ve konut imarlı 6 arsa satılacak! 

Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticari imarlı olarak belirtildi.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

O ildeki 6 arsa 560 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 6 taksit fırsatı! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesinde yer alan 6 adet arsayı 6 taksitle satıyor. Peki Konya Selçuklu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Malatya 6 arsa satılık Haberi

Malatya 6 arsa satılık

İhalesi 26 Nisan 2018 tarihinde yapılacak arsalar kapalı teklif usulü ile satışa sunulacak. Malatya'nın Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde yer alan 6 arsa 24 milyon 993 bin 54 TL bedelle Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından satılıyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesinden:

1 - Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan, aşağıda özellikleri belirtilen, taşınmaz malların satış ihaleleri listede gösterilen tarih ve saatte Belediyemiz Hizmet binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü” ile satış yapılacaktır. Taşınmazların ödemesi ihale bedelinin % 40’ının peşin geri kalan kısmın ise peşin ödeme tarihinin son gününden başlamak şartı ile 1 (bir)’er aylık zaman aralıklarında 10 eşit taksitte ödenecektir. İhale bedelinin tamamının ödemesi yapıldıktan...