27 / 04 / 2024

Malatya Açık Oto Pazarı

Malatya Açık Oto Pazarı

Malatya Belediyesi, Yaka Köyü'nde bulunan açık otopazarı alanındaki 20 bin 358 metrekare parseli 2 milyon 442 bin 960 TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

Malatya 6 Şubat'ta ana depremini yaşamadı mı? Yer bilimci açıkladı: O fay parça parça kırılarak deprem üretebilir!

Yer bilimci Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından Malatya'nın deprem riskine ilişkin konuştu ve bir bölgeye dikkat çekerek, parça parça kırılarak deprem üretebileceğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Ankara Otonomi’nin yanına açık oto pazarı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

Kofra Elektrik İnşaat Metal Taşımacılık Oto Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kofra Elektrik İnşaat Metal Taşımacılık Oto Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Can tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Malatya Abidin Paşa Köprüsü restore edilecek!

Abidin Paşa isimli Osmanlı Devleti'nin son döneminde yaşamış bir devlet adamı tarafından 1757 yılında yaptırılan Abidin Paşa Köprüsü, Karayolları Genel Müdürlüğünce onarılacak.

İstanbul Park'a ikinci el oto pazarı açılıyor!

Türkiye'nin en büyük açık oto pazarı İstanbul'da kuruluyor. Filo kiralamayla ön plana çıkan İntercity, Formula 1'in yapıldığı İstanbul Park'ın bulunduğu bölgede 70 dönüm arazi üzerinde ikinci el oto pazarı açıyor.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Mersin açık oto pazarı açıldı!

Mersin açık oto pazarı açıldı. Pazara, ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Tuna. şunları kaydetti: "Bu alan modem ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olaca

Pendik açık oto pazarı nerede ve ne zaman açılıyor?

Pendik açık oto pazarının açılış tarihi belli oldu. Peki Pendik oto pazarı nerede? İşte İstanbul'un Pendik İlçesi'nde Oto World Asya projesine komşu Pendik açık oto pazarının adresi, açılış tarihi ve çalışma günleri...

TOKİ 33 ilde 180 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri, 36'sı konut 180 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ Malatya Merkez'de 123 adet konut satışa çıkıyor! 3+1'ler 117 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya-Merkez 568 Toplu Konut Uygulaması kapsamında 123 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunulacak...

Malatya Açık Oto Pazarı Haberi

Malatya Açık Oto Pazarı

Malatya Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü, Malatya Belediyesine ait Yaka Köyünde bulunan açık oto pazarında alanında bulunan Parsel Satışı işini Kapalı teklif Usulü ile ihale edecek.


4308 Ada 3 nolu Parsel Üzerinde 20.358,00 m2 alana sahip alan için 2 milyon 442 bin 960 TL muhammen bedel belirlendi.


İhale, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da Malatya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için